Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

Καλημέρα στο ΔΣ των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ

ΧΟΡΗΓΟΣ     ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ

Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.
Εμείς δεν παριστάνουμε τις αθώες περιστερές και δεν είμαστε άγιοι. Δεν δεχόμαστε όμως και να μας κοροϊδεύουν και να νομίζουν πως μπορούν να μας έχουν χάντρα στο κομπολόι τους.
Τα προηγούμενα χρόνια είχε δημιουργηθεί ένα μεγάλο θέμα με την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ και είχαμε προχωρήσει σε αποκαλύψεις. Με υπογραφές τότε των διοικούντων κατηγορήθηκε ο τότε προπονητής για σεξουαλικές πράξεις ....
με αθλήτριες. Όλα αυτά γραμμένα επίσημα με υπογραφές. Αποκαλύφθηκε τότε πως ενώ εμφανιζόταν κάποιος ως πρόεδρος, τελικά δεν ήταν. Ουσιαστικά ήταν, αλλά τυπικά είχε άλλα ονόματα στα χαρτιά.
Για διάφορους λόγους τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης, έβαλαν κάτω από το χαλί το θέμα. Εμείς όχι. Το αναδείξαμε και δηλώσαμε πως στην συνέχεια δεν θα γράφουμε για τις ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ μέχρι ν΄ αλλάξει η κατάσταση.
Άλλαξε μας λένε και θέλουμε να το πιστέψουμε.
Ευχόμαστε στην νέα διοίκηση, να βρει την δύναμη και να μιλήσει για το χθες, ώστε να κοιτάξει μπροστά με καθαρό και ανοιχτό τον δρόμο.
Ο κύριος Στέφανος Σωτηρίου είναι, σύμφωνα με το δελτίο τύπου, ο αντιπρόεδρος του ΔΣ και η εταιρεία του ο βασικός χορηγός της ομάδας.
Η ομάδα θα έχει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ και ευχόμαστε όλα να πάνε καλά και η ομάδα να κερδίσει την παραμονή της.
Εμείς δηλώνουμε πως θα καλύπτουμε τα θέματα της ομάδας, αν τελικά οι προηγούμενοι δεν έχουν καμία σχέση με αυτήν.
Θέλουμε τον χρόνο μας και ευχόμαστε ειλικρινά, όλα να πάνε καλά.
Κύριε Σωτηρίου, σας είχαμε πει εδώ και καιρό πως αν όλα είναι εντάξει, εμείς θα κάνουμε αυτό που πρέπει.