Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

Πρόεδρος της ΕΠΣ Ευβοίας

Πρόεδρος της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ είναι ο κ. Γιάννης Ρέτσας, μετά την παραίτηση του Γιάννη Παπακωνσταντίνου και θα πρέπει να σταματήσουμε ΟΛΟΙ να μιλάμε για δύο προέδρους, για τους τύπους και την ουσία και όλα τα σχετικά. 
Ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου τιμήθηκε και με το παραπάνω από παράγοντες και όχι....
μόνο, αλλά απέκτησε και φανατικούς εχθρούς μεταξύ των οποίων και άνθρωποι οι οποίοι ήταν ευεργετηθεντες. 
Εμείς τον έχουμε στην καρδιά μας και δεν παριστάνουμε τον φίλο του, γιατί από φίλους πληρώνει ακριβά. 
Ο Γιάννης Ρέτσας είναι μεταξύ αυτών που ο Παπακωνσταντινου τους πήρε κοντά του και ο κύριος Ρέτσας δεν το ξεχνά αυτό, γιατί απλά δεν είναι αχάριστος. 
Φίλες και φίλοι αναγνώστες η ΕΠΣΕ έχει προβλήματα και πρέπει να διοικηθεί σωστά και ο καθένας να έχει ευθύνη της υπογραφής του. 
Ο πρόεδρος κύριος Ρέτσας, ο γραμματέας κύριος Πίσχινας και τα μέλη του ΔΣ, θα πρέπει πλέον να αποφασίσουν για όλα και να σταματήσει αμέσως η όποια αντιπαράθεση υπάρχει. 
Για όλα τα προβλήματα υπάρχει λύση. 
Όσοι πιστεύουμε σ' αυτή την διοίκηση, θέλουμε ΕΔΏ ΚΑΙ ΤΏΡΑ, να βρει την ηρεμία της και να λειτουργήσει έχοντας μπροστά τις κυρίες της ΕΠΣΕ, οι οποίες γνωρίζουν τα καθήκοντά τους και απλά πρέπει να έχουν καθαρές εντολές από τον πρόεδρο, τον γραμματέα και την διοίκηση γενικότερα.
Ακόμη και στο κομμάτι της Επιτροπής Διαιτησίας θα πρέπει ΌΛΟΙ να μιλήσουν καθαρά και να πάρουν αποφάσεις, αναλαμβανοντας και την ευθύνη. 
Αυτή η διοίκηση δεν πρέπει να μιλά για δικούς μας και μη δικούς μας. 
Αν χρειασθεί θα γράψουμε για το θέμα, αλλά ευχόμαστε να μην χρειασθεί. 
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, αγαπητοί κύριοι της ΕΠΣΕ, λυπούμαστε αλλά δεν θα ήταν σωστό να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. 
Κύριε Παπακωνσταντίνου, κύριε Ρετσα, κύριε Πίσχινα, κύριοι του ΔΣ, εμείς είμαστε μαζί σας και το ξέρετε. 
Μαζί σας είναι και οι παράγοντες των Σωματείων. 
Λύσεις τώρα λοιπόν, για να μην δώσετε χαρά σ' αυτους που περιμένουν στην γωνία...