Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

Καλημέρα

-Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε όλοι καλά. Είχαμε χθες την κλήρωση των πρωταθλημάτων και πλέον όλα είναι έτοιμα για να δούμε την Εύβοια να παίζει μπάλα.

- Όλα καλά για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά το ότι δεν συνεχίζει ο Γιώργος Λάμπρου είναι κάτι το πολύ αρνητικό. Το αρνητικότερο θα έρθει αργότερα, αλλά ευχόμαστε να μην έρθει.

- Πάντως ο κ. Λάμπρου δεν θα μείνει για πολύ χωρίς ομάδα, αφού κάποιοι τον περίμεναν πως και πως.

- Πολλές συναντήσεις έχει η δήμαρχος κυρία Έλενα Βάκα με φορείς και σίγουρα κάτι καλό βγαίνει από αυτές τις συναντήσεις. Η κυρία δήμαρχος θα πρέπει να τρέξει πολλά θέματα και πιστεύουμε πως θα τα καταφέρει. ανησυχούν πάντως κάποιοι, για το αν καταφέρει να παίρνει την ψήφο που θέλει στα δημοτικά συμβούλια. Θα πρέπει να μην ανησυχούν καθόλου, αφού δεν υπάρχουν μόνο αυτοί που ήθελαν να την έχουν του χεριού τους, αλλά κι αυτοί που θέλουν να γίνουν έργα στον δήμο Χαλκιδέων.

- "Μαθημένα τα βουνά από τα χιόνια" λέει ο λαός και δεν μας ενοχλεί καθόλου το ποιοι θυμώνουν με αυτά που γράφουμε. Αν είναι ψέματα ας μας διαψεύσουν. Τα θέματα της διαιτησίας είναι σοβαρά και κανείς δεν πρέπει να παίζει μ΄ αυτά, αλλά ούτε και να τα προσπερνάει. Οι διαιτητές γνωρίζουν τα προβλήματα που υπάρχουν και τα γνωρίζουν και τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ Εύβοιας. Αν δεν υπάρχουν ας μας το πούνε.