Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε όλες και όλοι καλά στην υγεία σας. Τελικά ο Τσίπρας και η πρώτη φορά αριστερά, έχει απαντήσεις για όλα, ακόμη και για τους μετακλητούς, γιατί όπως λέει, στο παρελθόν δεν ξέραμε πόσοι ήταν!!!! Βρε Αλέξη, άσε τους άλλους. Εσύ γιατί δεν σταμάτησες αυτόν τον φαύλο κύκλο των μετακλητών; Τώρα Αλέξη ότι κι αν κάνεις...
κάθε λίγο και λιγάκι, θα σου λένε τα όσα έκανες...

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ το προσπάθησε κι ενώ είχε την ευκαιρία να πετύχει τουλάχιστον δύο γκολ στο Α΄ ημίχρονο, αφού η ΕΡΕΤΡΙΑ δεν ήταν καλή, κλώτσησε αυτή την ευκαιρία και μοιραία όταν δεν βάζεις γκολ, θα δεχθείς. Η ΕΡΕΤΡΙΑ με γκολ του Μπασούκου στο Α΄ ημίχρονο της παράτασης και το άλλο στο Β΄ ημίχρονο της παράτασης με τον Μώρο, πήρε την νίκη και την πρόκριση και θ΄ αντιμετωπίσει την ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ.

- Πολλές συναντήσεις κάνει η δήμαρχος κυρία Βάκα και πιστεύουμε πως μάλλον χάνει χρόνο. Οι συναντήσεις με τους φορείς έγιναν προεκλογικά, τα αιτήματα είναι γνωστά και τώρα πρέπει να πάμε σε λύσεις και έργα.  Λεφτά υπάρχουν;;;;;;

- Γιάννη τελείωσε το θέμα. Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του. Το σπασμένο τηλέφωνο, δεν βοηθάει σε τίποτα και κανέναν.  Η προσπάθεια κάποιων να διαλύσουν ότι με κόπο χτίστηκε εδώ και χρόνια, δεν πρέπει να περάσει και καλό θα είναι η διοίκηση αυτή να αντέξει τους κραδασμούς.

- Εμείς δεν βιαζόμαστε και σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε προβλήματα. Δεν θα κάνουμε σε κανέναν αυτά που δεν θέλουμε να μας κάνουν οι άλλοι. Αυτοί που έκαναν τα πάντα για να αποτύχει μια προσπάθεια, θα εκτεθούν, γιατί θα διαπιστώσουν πως όταν κάνεις κακό, κακό θα εισπράξεις.