Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

Τα πράγματα με το όνομά τους

Χθες είχαμε τον πρώτο επίσημο αγώνα του ΑΟ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ και μάθαμε και το όνομα του προπονητή της ομάδας, τον οποίο όμως κάποιοι ούτε καν ανέφεραν. Ο κύριος Βασίλης Θαλάσσης είναι ο προπονητής της ομάδας και έκανε καλό ξεκίνημα.
Επειδή κάποιοι αναφέρουν ως προπονητή τον κύριο Κιαπέκο, θα πρέπει να μας πούνε αν ήταν στον πάγκο της ομάδας, αν ήταν δηλωμένος στο φύλλο αγώνα κι αν ο....
κύριος Κιαπέκος έχει δίπλωμα προπονητή.  
Ο κύριος Κιαπέκος κάποτε δεν θεωρούσε προπονητές τους κυρίους Τσιμιχόδημο και Ιωαννίδη και δεν πρέπει να τα ξεχνάμε αυτά.
Ο κύριος Κιαπέκος βρέθηκε προπονητής με τις πλάτες Καλυβίτη, Παπακωνσταντίνου, Ψαθά και άλλων και δυστυχώς ούτε αυτό το σεβάστηκε.
Ο κύριος Κιαπέκος δεν είναι ο προπονητής της ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ και κάποιοι θα πρέπει να ξέρουν πως εξ αιτίας του φίλου του Βασίλη Θαλάσση, ο οποίος είναι προπονητής με δίπλωμα και ήταν για χρόνια πίσω από τον κύριο Κιαπέκο, κατάφερνε κάποια πράγματα.
Οι γνώσεις του κυρίου Βασίλη Θαλάσση δεν θα αμφισβητηθούν από κανέναν και ούτε από τον ίδιο τον κύριο Κιαπέκο.
Είναι άδικο όμως κάποιοι να μην κάνουν ούτε αναφορά στο όνομά του.
Τα πράγματα έχουν ονοματεπώνυμο και θα πρέπει να τα γράφουμε.
Η ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ μπορεί για κάποιους να ανοίγει παράθυρα και μπαλκονόπορτες, αλλά θα πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουν όλοι, πως δεν υπάρχουν παιδιά και αποπαίδια.
Εμείς δεν θα γράψουμε ποτέ πως εξυπηρετούν  συμφέροντα ή βγάζουν υποχρεώσεις, αλλά δεν θα κλείσουμε μάτια και αυτά.
Κάθε χρόνο στο θέμα των προπονητών η διοίκηση της ΕΠΣΕ λέει πως τελευταία χρονιά που ανοίγει παραθυράκια και την επόμενη χρονιά, το ξεχνάει.
Να ευχηθούμε στον κύριο Βασίλη Θαλάσση καλή επιτυχία και μέσα από την καρδιά μας να μπορέσει να βοηθήσει και τον φίλο του να πάει να δώσει για το δίπλωμα, έστω και ΟΥΕΦΑ C.