Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή Κυριακή να έχετε. Μίλησε ο πρωθυπουργός κύριος Μητσοτάκης στην Θεσσαλονίκη και περιμένουμε την επόμενη εβδομάδα να πάει και ο Αλέξης, ο οποίος προφανώς θα πει πως αυτά που είπε πως θα κάνει ο Μητσοτάκης, τα είχε κάνει αυτός. Στο μόνο που δεν θα διαφωνήσει, είναι στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ τα.....
οποία είναι 500, αλλά κυκλοφορούσαν επί ΣΥΡΙΖΑ λιγότερα από τα μισά!!!! Ο Αλέξης θα πει πως αυτό έγινε γιατί ο μπαμπάς Παππάς που ήταν πρόεδρος, το έκανε για να δώσει την ευκαιρία στους Θεσσαλονικείς να περπατούν, αφού το περπάτημα κάνει καλό στην υγεία.

- Παρακολουθήσαμε τον αγώνα ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ - ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΦΥΛΛΩΝ και διαπιστώσαμε πως οι δύο ομάδες θα είναι έτοιμες για το πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας. Η ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ με ποδοσφαιριστές οι οποίοι γεννήθηκαν ακόμη και το 2005 και οι οποίοι με 2 - 3 προσθήκες και πολύ δουλειά θα τα καταφέρουν. Ο ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΦΥΛΛΩΝ έχει νεαρούς ποδοσφαιριστές αλλά και κάποιους με πολλά κιλά εμπειρίας, με πρώτον και καλύτερο τον Νίκο Μήτρου, ο οποίος ξέρει να βάζει γκολ, ξέρει να μοιράζει μπάλα και πολλά άλλα. Πάντως ο ΜΙΑΟΥΛΗΣ φτιάχνει ομάδα και δεν ψώνισε από τα LIDL!!!!!

- Το μήνυμά μας για τους κυρίους Λάμπρου και Τοκπασίδη ήταν σαφέστατο και δημόσιο για να μην νομίζουν κάποιοι πως είμαστε όλοι φερέφωνα όπως οι ίδιοι. Ας κάνουν λίγη υπομονή και θα μάθει όλη η Εύβοια ποιοι και πως έβαλαν τις τρικλοποδιές με στόχο την διάλυση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. 

- Ο κύριος Παπακωνσταντίνου δεν είναι μικρό παιδί. Μεγάλωσε κι αυτός όπως μεγαλώνει ο κάθε άνθρωπος και πλέον μετράνε αυτά που λέει σε σχέση με αυτά που κάνει. Εμείς πιστεύουμε πως ήρθε η ώρα να προσέχει γενικώς και ιδιαίτερα "τους νεκροθάφτες του".  Αν ο ίδιος για κάποιους λόγους, τους θέλει δίπλα του, εμείς δεν του φταίμε σε τίποτα. Καλημέρα κ. Παπακωνσταντίνου και να είσθε πάντα καλά.

- Την καλημέρα μας και στον Δήμο Χαλκιδέων και πλέον τα λόγια πρέπει να τελειώσουν εδώ. Με έργα πλέον πρέπει να απαντάει η νέα Δημοτική Αρχή και τα έργα πρέπει να τα βλέπουν οι Δημότες. Παρέλαβαν μπάχαλο, αλλά αυτό το γνώριζαν. Θέλουν τον χρόνο τους και θα τον έχουν, αλλά όχι απεριόριστο. Στο θέμα του αθλητισμού θα πρέπει να πάρουν αποφάσεις και να ενημερώσουν τις υπηρεσίες για την πολιτική που θ΄ ακολουθήσουν στο θέμα που έχει να κάνει με την χρησιμοποίηση των αθλητικών εγκαταστάσεων και την χρήση από τους δημότες. Τα κλειδιά θα πρέπει να τα έχουν υπάλληλοι του Δήμου και φυσικά οι χώροι να είναι ελεύθεροι για όλους τους Δημότες. Αν αυτό δεν συμβεί, τότε και αυτή η Δημοτική Αρχή είναι με τα παραμάγαζα.