Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

Ευβοϊκό ποδόσφαιρο

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, θέλουμε δεν θέλουμε, μας αρέσει δεν μας αρέσει θα πρέπει να γράφουμε όλη την αλήθεια.
Το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο περνάει κι αυτό την δική του κρίση, όπως και το Ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα.
Στο τιμόνι του Ευβοϊκού Ποδοσφαίρου, βρίσκεται εδώ και χρόνια μια ομάδα ανθρώπων οι οποίοι είναι φίλοι μεταξύ τους και ο καθένας χωριστά προσπαθεί πολύ. Από τότε που οι δήθεν εξυγιαντές έμπλεξαν τον πρόεδρο κύριο Γιάννη Παπακωνσταντίνου σε μια δικαστική....
περιπέτεια, τα πράγματα πήραν μια άλλη τροπή.
Κάποιοι με κάθε τρόπο προσπάθησαν και προσπαθούν να διαλύσουν αυτή την ομάδα των ανθρώπων που διοικούν την ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ, με στόχο να διοικήσουν αυτοί ή να τοποθετήσουν μια ελεγχόμενη διοίκηση και να δημιουργήσουν την δική τους παράγκα.
Οι διοικούντες την ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ θα συνεδριάσουν την Δευτέρα και θα έχουν μπροστά τους σοβαρά θέματα, τα οποία και θα κρίνουν την πορεία του ΕΥΒΟΪΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου δικαιώθηκε μετά την μεγάλη νίκη στις εκλογές της ΕΠΣΕ και αυτό ήταν η απόδειξη και η αγάπη των παραγόντων προς τον ίδιο και τους συνεργάτες του. Ο πρόεδρος θα τελειώσει με την σκευωρία και θα επιστρέψει και πάλι νικητής στα καθήκοντά του, αν ο ίδιος θελήσει να επιστρέψει.
Ο κ. Γιάννης Ρέτσας, θα είναι τυπικά και ουσιαστικά ο νέος πρόεδρος της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ και θα πρέπει να κάνει τα πάντα, ώστε να μην υπάρξει ούτε ένα κενό το επόμενο διάστημα.
Τα προβλήματα είναι πολλά και μεγάλα και θα πρέπει να λυθούν.
Ο κύριος Ρέτσας, ο κ. Πίσχινας και ο κ. Παπαδάκης θα πρέπει να πάρουν την πρωτοβουλία και να συναποφασίσουν για την γραμμή που θα ακολουθήσει η διοίκηση σε όλα τα θέματα.
Μία είναι η διοίκηση και μία θα είναι η γραμμή που θα ακολουθηθεί.
Οι τρεις κύριοι έχουν μεγάλη υποχρέωση στους παράγοντες που χρόνια τους στηρίζουν, να ενώσουν τις δυνάμεις τους και μαζί  με τα άλλα μέλη του ΔΣ, να βγούνε ενωμένοι και αποφασισμένοι για το καλό της ΕΠΣΕ και του ΕΥΒΟΪΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.
Σε αυτό θα βοηθήσει και ο πρόεδρος κ. Γιάννης Παπακωνσταντίνου, ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν θα θελήσει να δει να οδηγούν κάποιοι την διοίκηση της ΕΠΣΕ σε διάλυση.
Θα ξαναγράψουμε για το θέμα, γιατί δεν μασάμε τα λόγια μας και γιατί πιστεύουμε στην σημερινή διοίκηση.