Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλή Παρασκευή να έχετε.  Έρχεται ένα Σαββατοκύριακο με ποδόσφαιρο, αφού έχουμε αγώνες για το Κύπελλο της Εύβοιας. Υπάρχουν δυνατοί αγώνες και μεταξύ αυτών ο αγώνας ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΦΥΛΛΩΝ - ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ οι οποίος έχει ιδιαιτερότητες. Οι μπουρλοτιέρηδες χθες είχαν αγιασμό και πήγαν στον ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΑΡΜΑ. Ο πρόεδρος κύριος Βούλγαρης ή το έχει τάμα και ....
τους πηγαίνει εκεί ή ο αγώνας της Κυριακής θέλει και την ευλογία της εκκλησίας!!!!

- Δεν του έφταναν του Τσίπρα τα 4 χρόνια και κάτι μήνες και δηλώνει πως αν τον ψήφιζαν οι Έλληνες, θα τα είχε κάνει όλα καλά!!!! Αλέξη, είπαμε, αλλά όχι κι έτσι. Οι Έλληνες κάνουν το χαβαλέ τους και το πληρώνουν, αλλά μαλάκες δεν είναι.

- Νομίζουν πως το θέμα για την δωρεάν μετακίνηση των παιδιών με το αστικό ΚΤΕΛ, είναι κάτι απλό, κάνουν μεγάλο λάθος και θα πρέπει να το αντιμετωπίσουν σοβαρά. Δεν είναι δυνατόν να δείχνουν ενδιαφέρον "για παραμάγαζα" και να εξυπηρετούν αυτούς που εισπράττουν και να αδιαφορούν για παιδιά και για γονείς που δεν ανήκουν στους έχοντες.

- Στην ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ υπάρχουν ανοιχτά θέματα και κάποιοι λένε πως αν δεν πρυτανεύσει η λογική, τότε μπορεί να φτάσουμε σε απρόβλεπτες καταστάσεις. Εμείς πιστεύουμε πως τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ θα μιλήσουν και θ΄ αποφασίσουν με το χέρι στην καρδιά τιμώντας την ψήφο των Σωματείων / μελών.

- Η κλήρωση των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΕ ήταν την Δευτέρα στις 9 / 9 και τίποτα δεν είχαμε διαβάσει στα ρεπορτάζ για την απουσία Πίσχινα. Το βράδυ της Δευτέρας και την Τρίτη δεν ακούσαμε και δεν είδαμε τίποτα. Εμείς γράψαμε την Τετάρτη το πρωί για το θέμα και στην συνέχεια άρχισαν να γράφουν κι άλλοι. Τώρα έχουμε το θέμα της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ και πάλι δεν διαβάσαμε ούτε ένα σχόλιο. Εμείς είμαστε, έτσι λένε, τα φερέφωνα του Παπακωνσταντίνου και της ΕΠΣΕ, αλλά εμείς γράφουμε και σχολιάζουμε. Γιατί άραγε;;;;; 

- Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ δείχνει πανέτοιμος για το πρωτάθλημα και φυσικά έτοιμος για να ανέβει κατηγορία, έχοντας ισχυρή διοίκηση και καλό ρόστερ και φυσικά χωρίς να έχει κοντά του, αυτούς που δεν μπορούν να βοηθήσουν. Εμείς ευχόμαστε τα καλύτερα στην ομάδα και ειλικρινά να βοηθηθεί από όλους, αφού λειτουργεί ενωτικά σε όλα τα επίπεδα και έχει δίπλα της και την Δημοτική Αρχή.