Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα, καλή Κυριακή και καλό μήνα να έχετε. Το 2019 μετράει αντίστροφα πλέον  και σε 30 μέρες θα μας πει άντε γεια. Πάντως πρώτη μέρα του Δεκέμβρη σήμερα και έχουμε ενδιαφέροντες αγώνες και για το γυναικείο ποδόσφαιρο.  Οι ΑΒΑΝΤΙΔ\ΕΣ παίζουν στην Θεσσαλονίκη με τον ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, οι ....
ΑΠΟΛΛΩΝΙΔΕΣ παίζουν στην Λαμία με τις ΝΗΡΗΙΔΕΣ και ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ εκτός με τον ΔΙΓΕΝΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ. Δύσκολο απόγευμα για τις ομάδες της Εύβοιας και ευχόμαστε να τα καταφέρουν.

- ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ, ΣΚΕΠΑΣΤΗ και ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ κέρδισαν χθες και διατηρούν τις θέσεις τους στην πρώτη τετράα της βαθμολογίας. ΑΥΛΩΝΑΡΙ, ΠΡΟΚΟΠΙ και ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ έχασαν και θα πρέπει να προσέχουν στην συνέχεια..

- Το ΜΑΡΜΑΡΙ έκοψε την φόρα στην ΚΑΡΥΣΤΟ αφού την κέρδισε με 2 - 1 και έδωσε άλλο ενδιαφέρον  στον 2ο όμιλο της Β΄ κατηγορίας. Ο ΜΙΑΟΥΛΗΣ σήμερα θα υποδεχθεί την ομάδα των ΖΑΡΑΚΩΝ και με νίκη πιάνει κορυφή και με έναν αγώνα λιγότερο. Για να δούμε αν τα σουβλάκια της Πέμπτης δώσουν δύναμη στους ποδοσφαιριστές του ΜΙΑΟΥΛΗ.

- Καλημέρα στην ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ και θα περιμένουμε να δούμε που τελικά θα καθίσει η μπίλια, γιατί μάλλον κάποιοι τζογάρουν...... Πάντως αυτοί που παίζουν για να κερδίσουν, δεν θα τα καταφέρουν και θα το διαπιστώσουν πολύ σύντομα. Εμείς δεν παίζουμε, δεν τα πάμε καλά με τον τζόγο και γι΄ αυτό περιμένουμε...

- Καλέ μας άνθρωπε, εμείς συνεχίζουμε και δεν θα παρασυρθούμε από τις κραυγές και τις κωλοτούμπες κανενός. Σήμερα θα καταλάβετε πολλά και θα τα βρείτε μπροστά σας και στην συνέχεια. Εμείς θα συνεχίσουμε να γράφουμε αλήθειες και να στηρίζουμε με τον τρόπο μας, αυτούς που μας στηρίζουν και αυτούς που το αξίζουν.