Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019

....σουτάκια

-  Γεια σου μάνα Σαλονίκη, θα γράψουμε σήμερα και θα ευχηθούμε στις ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ να κερδίσουν τον ΑΡΗ, αφού ως ΠΑΟΚτζήδες θέλουμε ο ΑΡΗΣ να χάνει και στην ξερή που λέει ο λόγος. Ευχόμαστε ο προπονητής και τα κορίτσια της ομάδας, να έχουν καθαρό μυαλό στον αγώνα και να μην ....
πιστέψουν ποτέ, πως θα έχουν εύκολο απόγευμα ή πως μπορούν να χαλαρώσουν έστω και για κάποια λεπτά της ώρας. Ο ΑΡΗΣ μπορεί να έχασε με 5 - 0 από τον ΠΑΟΚ αλλά οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ δεν έγιναν ακόμη ΠΑΟΚ.

- Εμείς διαφωνούμε σε πολλά με την διοίκηση των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ, αλλά αυτό είναι μια άλλη υπόθεση. Η οργάνωση και ο σεβασμός προς την διοίκηση λείπουν και καλό θα είναι να φροντίσουν οι διοικούντες, ώστε ο καθένας να ξέρει την θέση του, τα δικαιώματά του και τις υποχρεώσεις του. 

-  Προσοχή κύριοι. Είναι άλλο η διοίκηση, άλλο ο προπονητής, άλλο οι αθλητές, άλλο το γραφείο τύπου, άλλο οι δημόσιες σχέσεις, αλλά όλα μαζί συνθέτουν αυτό που λέμε ομάδα. Επειδή εμείς δεν ανεβάσαμε ψηλά τον πήχη και παραμένουμε προσγειωμένοι. Μπορεί να έχουμε λάθος εκτίμηση, μπορεί κάποιοι να νομίζουν πως προσπαθούμε να παρέμβουμε σε κάποια θέματα της ομάδας, αλλά κάνουν λάθος. Εμείς δεν μπερδευόμαστε στα πόδια κανενός και δεν ανήκουμε σ΄ αυτούς που προσπαθούν να επηρεάσουν πρόσωπα των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ και καταστάσεις. Όποιος πιστεύει το αντίθετο, ας ρωτήσει τον αντιπρόεδρο της ομάδας τον κύριο Σωτηρίου.