Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Σήμερα θα είναι μια μέρα εντελώς διαφορετική από τις άλλες. Αυτή θα είναι η πρώτη και τελευταία ανάρτηση για σήμερα. Μας ενοχλεί αυτό, αλλά δεν θα έχουμε άλλες αναρτήσεις για να μην ξεφύγουμε και κάνουμε κακό και στον εαυτό μας και σε άλλους.
Εμείς γράφαμε και θα γράφουμε πάντα την άποψή μας χωρίς να δεχόμαστε εντολές από κανέναν.
Το ξαναγράφουμε. Φτωχοί μπορεί να είμαστε, αλλά δεν θα σκύψουμε ποτέ.
Δεν θα κάνουμε ποτέ κωλοτούμπες και αν κάτι δεν μας εκφράζει, ....
δεν το ακολουθούμε, δεν το στηρίζουμε.
Στηρίξαμε μια παρέα ανθρώπων οι οποίοι  έλεγαν πως ήταν φίλοι, αλλά δυστυχώς σήμερα φτάσαμε στο σημείο να ζητήσουμε αποδείξεις γι΄ αυτή την φιλία.
Εμείς δεν θα γίνουμε σάκος του μποξ, ούτε τα θύματα της υπόθεσης.
Στέλνουμε το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.
Εμείς ξέρουμε την παρέα των Παπακωνσταντίνου, Ρέτσα, Πίσχινα, Παπαδάκη, Αλαφάκη, Τσεκούρα, Ιωσήφ. Καλυβίτη, Λάμπρου και άλλων και για μας αυτό δεν αλλάζει.
Έχουμε πει πολλά με όλους αυτούς τους κυρίους και αυτό μας επιτρέπει να αντιδράσουμε με αυτό που θα κάνουμε σήμερα.
Λένε πως δεν είναι σωστά αυτά που γράφουμε και πως τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ είναι ενωμένα και όλοι είναι δίπλα και φίλοι με τον Παπακωνσταντίνου.
Τελικά στο τέλος θα μας πούνε πως μόνο εμείς δεν έχουμε σε εκτίμηση τον Παπακωνσταντίνου και γιατί να μην μας πούνε και μαλάκες.
Σήμερα δεν θα προχωρήσουμε σε καμία ανάρτηση, γιατί αν το κάνουμε θα πονέσουμε πολλούς και δεν το θέλουμε. Θα προσπαθήσουμε να μείνουμε ψύχραιμοι και να μην παρασυρθούμε.
Σεβόμαστε και τον κύριο Ρέτσα και τον κ. Πίσχινα και τον κ. Παπακωνσταντίνου και όλους τους κυρίους που προαναφέραμε.
Αυτό δεν σημαίνει πως θα γίνουμε μαλάκες.
Δεν γουστάρουμε να στηθεί παράγκα στον χώρο της διαιτησίας.
Δεν γουστάρουμε να κάνουν κουμάντο αυτοί οι οποίοι κέρδιζαν για τις επιχειρήσεις τους από το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο, έχοντας διαιτητές οι οποίοι δεν σεβάστηκαν ούτε τον εαυτό τους.
Ο Γιάννης Ρέτσας δεν εκλέχθηκε πρόεδρος για να φέρει στην ΕΠΣΕ αυτούς που θέλουν την παράγκα.
Έριξαν δηλητήριο στα μέλη της ΕΠΣΕ και το μπάχαλο δεν άργησε να έρθει.
Κύριοι, ας το τελειώσουμε εδώ.
Εμάς δεν θα μας σταματήσει κανείς.
Θα γράψουμε την άποψή μας και δεν θα σκύψουμε το κεφάλι.
Εμείς δεν αλλάζουμε στάση. Συνεχίζουμε με την αλήθεια.
Εμείς δεν είμαστε αχάριστοι και δεν θα πάμε απέναντι στον Γιώργο Πίσχινα ή τον Γιάννη Ρέτσα.
Να σταματήσει ΤΩΡΑ αυτό το μπάχαλο μεταξύ των μελών.
Οι προσωπικές κόντρες και αντιπαραθέσεις να μείνουν μακριά από την ΕΠΣΕ.
Όποιος δεν το θέλει, ας πάει σπίτι του.
Από αύριο, αν κάτι δεν αλλάξει, τότε θ΄ αλλάξουμε εμείς και θα διαπιστώσουν όλοι, πως μπορούμε να σταματήσουμε τον οποιονδήποτε δεν σέβεται τους συναδέλφους του και αυτό αφορά τα μέλη της πρώην και της νυν επιτροπής διαιτησίας..
Κύριοι, μετά το σημερινό, θα διαπιστώσετε πως κάναμε πολύ υπομονή και δεν αξίζει να κάνουμε κι άλλη.
Και κάτι τελευταίο, Τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ δεν είναι στρατιωτάκια και δεν έχουν λοχίες στο κεφάλι τους. Έχουν ο καθένας την δική του προσωπικότητα και μπορούν ν΄ ακούνε και να αποφασίζουν. 
Θα περιμένουμε να σταματήσει ο καθένας να προσπαθεί να πείσει τους άλλους πως εμείς είμαστε οι κακοί, γιατί διαφορετικά θα πρέπει να προστατέψουμε τον εαυτό μας και για να το πετύχουμε θα χρειασθεί να γράψουμε πολλά.
Κύριοι το να λέμε διάφορα δεξιά κιν αριστερά, δεν λέει τίποτα. Εμείς κρινόμαστε από αυτά που δημόσια γράφουμε και δεν λέμε άλλα και γράφουμε άλλα.
Λυπούμαστε, αλλά δεν μπορούμε να χαϊδέψουμε αυτια.
Θα μιλήσουμε γι τις επιτροπές διαιτησίας, αλλά όχι επειδή δεν γουστάρουμε τον έναν ή τον άλλον. Θα μιλήσουμε γιατί είναι άλλο το να κάνει μια επιτροπή λάθη και άλλο το να δέχεται εντολές. Είμαστε της άποψης πως η κάθε επιτροπή πρέπει να έει συνεργασία με το ΔΣ της ΕΠΣΕ, αλλά να κάνει και έργο και όχι απλά να ορίζει τους διαιτητές. Το τι έκανε η προηγούμενη και το τι κάνει η σημερινή θα το δούμε αναλυτικά. Πάντως δεν είναι τυχαίο το ότι δεν έχουμε διαιτητές. 
Καλημέρα και  θα περιμένουμε απαντήσεις.
Αύριο το πρωί θα επανέλθουμε και θα γράψουμε πολλά.