Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

ΔΟΑΠΠΕΧ των Δημοτών

Ο Δημοτικός Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού, ΠΕριβάλλοντος Χαλκίδας, ανήκει στους δημότες και όχι στους συλλόγους ή τους προπονητές.
Αυτό θα πρέπει να γίνει γνωστό σ΄ αυτούς που δεν θέλουν να το καταλάβουν και σ΄ αυτούς που νομίζουν πως είναι οι καλύτεροι και έχουν περισσότερα δικαιώματα.
Κάθε σύλλογος θα πρέπει να έχει ένα ας πούμε συμφωνητικό με τον ΔΟΑΠΠΕΧ για την χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων και φυσικά να ....
αναλαμβάνει και ευθύνες.
Δεν ξέρουμε γιατί αλλά ο ΔΟΑΠΠΕΧ δεν προχωράει σε κάποια πράγματα, ίσως για να μην χαλάσει τις σχέσεις με παράγοντες και προπονητές.
Μαζικός αθλητισμός ΔΩΡΕΑΝ μακάρι να υπήρχε, αλλά φαίνεται πως εδώ και χρόνια ο ΔΟΑΠΠΕΧ δεν το θέλησε.
Λοιπόν επειδή εμείς δεν ανεχόμαστε να κατηγορούν την διοίκηση του ΔΟΑΠΠΕΧ και τους υπαλλήλους άδικα, προχωράμε στην πρότασή μας.
Κυρία Αϊδίνη, κύριε Ρόγκα και κύριε Γκούνη ας ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα.
Κάθε σύλλογος που θα ζητάει παραχώρηση αθλητικού χώρου, να έχει ευθύνες και υποχρεώσεις.
Να αναλαμβάνει αναλογικά τα έξοδα για την καθαριότητα και την φύλαξη του χώρου.
Όλοι σχεδόν οι σύλλογοι παίρνουν συνδρομές από τα παιδιά, έχουν χορηγίες, "πουλάνε και αγοράζουν" αθλητές και δεν πληρώνουν τίποτα και ποτέ για τους χώρους και τα όργανα που χρησιμοποιούν.  Όλοι μιλάνε για πολλά παιδιά που έχουν στο σύλλογό τους και μακάρι να έχουν.
Αν λοιπόν έναν αθλητικό χώρο τον χρησιμοποιούν 4 σύλλογοι και όλοι μαζί έχουν 500 αθλητές γιατί  να μην διαθέτουν τα 4-5 ευρώ από την συνδρομή των αθλητών για να έχουν ένα χώρο με φύλαξη και καθαριότητα; Αν νοίκιαζαν χώρο για γραφεία θα τους άρεσε; Αν πλήρωναν για το ρεύμα θα ήταν καλά;
Εκεί στον ΔΟΑΠΠΕΧ πρέπει να σπάσετε αυγά και να πάψετε να χρεώνετε στους δημότες χρήματα για να εξυπηρετεί ο ΔΟΑΠΠΕΧ Σωματεία τα οποία ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια και όλα προκύπτουν από "διασπάσεις".
Επειδή ακούμε και εξυπνάδες από παράγοντες οι οποίοι νομίζουν πως είναι η καλύτερη, καλούμε την διοίκηση του ΔΟΑΠΠΕΧ και τον διευθυντή κύριο Γκούνη να ετοιμαστούν για να αντιμετωπίσουν καταγγελία η οποία θα τους ζητά να πάψουν να επιβαρύνουν τους δημότες γενικώς, για να εξυπηρετούν παράγοντες οι οποίοι κάνουν μνημόσυνα με ξένα κόλλυβα που λέει κι ο λαός.