Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019

Επιτέλους δράση

Ως γονείς οφείλουμε ένα ευχαριστώ στην πρόεδρο της προέδρου της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κυρίας Ελένης Μιντζιφίρη η οποία δεν αδιαφόρησε ούτε για μια μέρα, μετά την συνάντηση με τους εκπαιδευτικούς και γονείς του Λυκείου Βασιλικού. Πήρε στα χέρια της τα αιτήματα για τα προβλήματα στο Λύκειο και ξεκίνησε δουλειά.
Όταν ακούσαμε την κυρία Μιντζιφίρη να μιλάει στην....
συνάντηση, πιστέψαμε πως πάμε στα ΘΑ και η λύση των προβλημάτων θα πάρει πολύ χρόνο.
Απευθυνόμενοι στην κυρία Μιντζιφίρη της είπαμε: "Σας ξέραμε επαναστάτρια και σας βρίσκουμε γλυκανάλατη". Προς μεγάλη μας έκπληξη δεν αντέδρασε. Στο τέλος μας πλησίασε και μας είπε. "Θα σας διαψεύσω και θα υπηρετήσω δυναμικά το πόστο που μου ανέθεσε η δήμαρχος κυρία Βάκα. Θα τ πούμε σύντομα".
Η συνάντηση έγινε την Τετάρτη το απόγευμα και η κυρία Μιντζιφίρη απέδειξε πως όταν ξέρεις να διεκδικείς, όταν θέλεις να προσφέρεις στον τόπο σου, όταν θέλεις να υπηρετείς τα παιδιά, μπορείς να κάνεις τα πάντα και να λύνεις προβλήματα ετών.
Κυρία Μιντζιφίρη, αγαπητή Ελένη σ΄ ευχαριστούμε πολύ και θα είμαστε δίπλα σου όπου χρειαστεί.
Μπορεί να ανεβάσαμε τους τόνους στην συνάντηση, αλλά είχαμε κουραστεί τα τελευταία χρόνια, να έχει τα σχολεία του Βασιλικού ο Δήμος σε δεύτερη μοίρα και ότι γινόταν, γινόταν από τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς.
Έχουμε εμπιστοσύνη στους εκπαιδευτικούς και πιστεύουμε πως η συνεργασίας σας θα αναβαθμίσει τα σχολεία μας, αφού θα έχετε στο πλευρό σας τον αντιδήμαρχο κύριο Σέρρα και τον πρόεδρο της Κοινότητας Βασιλικού τον κύριο Τροχούτσο.