Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

Η άποψή μας

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, εμείς δεν ανήκουμε στην φυλή της κωλοτούμπας και της αχαριστίας και σε καμία περίπτωση δεν θα πετροβολήσουμε τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ. Θα γράφουμε την αλήθεια χωρίς αυτή να μπορεί να την επηρεάσει κάποιος. Ας κάνουν ότι θέλουν. Θα κριθούν για τις πράξεις τους και όχι για τις επιθυμίες τους.
Εμάς δεν μπορεί να μας επηρεάσει κανείς, είτε αυτός είναι ο Παπακωνσταντίνου, είτε ο Ρέτσας, είτε ο Πίσχινας, είτε όποιος άλλος από τα μέλη. Τους ακούμε όλους με εκτίμηση και σεβασμό. Κανείς όμως δεν μπορεί να βγάλει την ουρά του απ΄ έξω και να φορτώνει.....
στους άλλους τα πάντα. ότι καλό έγινε, μαζί το κάνατε όλοι, αλλά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ κάνατε και τα άσχημα και τα λάθη.
Αν ήσασταν αχυράνθρωποι, να το πείτε να το μάθουν όλοι. Εμείς δεν το πιστεύουμε.
Επανερχόμαστε λοιπόν στο δια ταύτα.
- Ας υποθέσουμε πως αύριο πάει στο δικαστήριο ο Παπακωνσταντίνου και το δικαστήριο αποφασίσει πως είναι αθώος. Τι θα κάνουν οι 11 του ΔΣ της ΕΠΣΕ;

- Ας υποθέσουμε πως ένας πρώην πρόεδρος, Παπακωνσταντίνου ή Ψαθάς θελήσουν να παρακολουθήσουν την συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΠΣΕ. Θα τους βγάλουν έξω;;;;;;

- Ας υποθέσουμε πως έρχεται θέμα στο ΔΣ περί αντικατάστασης των μελών της Επιτροπής Διαιτησίας. Τι θα κάνουν οι 11 οι οποίοι και είχαν ψηφίσει ΝΑΙ; Το ξαναγράψαμε. Πάρτε απόφαση και αλλάξτε τους, αλλά όχι να ξαναεπανέλθουν μέλη τα οποία δημιούργησαν τεράστια προβλήματα τα προηγούμενα χρόνια. Δεν είναι δυνατόν να  έχουμε τους δικούς μου ή τους δικούς σου. 

- Ας υποθέσουμε πως μπήκαμε στην εποχή της αυστηρής τήρησης του καταστατικού. Θα ισχύει για όλα και για όλους ή ανάλογα κάθε φορά;;;

- Ας υποθέσουμε πως εμείς είμαστε ηλίθιοι και τσιμπάμε με τα μηνύματα των ανθρώπων της παράγκας περί εκλογών. Ας διαβάσουν όλοι καλά το καταστατικό και μετά να μιλάνε για εκλογές. Εμείς δεν έχουμε κόμπλεξ, ούτε και φοβόμαστε κάτι και πολύ περισσότερο τις όποιες εκλογές..

- Ας υποθέσουμε πως το γυαλί ράγισε πρέπει κάτι να γίνει. Λύσεις υπάρχουν για όλα και την όποια απόφαση θα την πάρουν οι 11 του ΔΣ. Κάποιοι θα ψηφίσουν ΝΑΙ και κάποιοι ΟΧΙ. Έτσι λειτουργεί η δημοκρατία και τα σκυλιά δεμένα. Όποιος λοιπόν θέλει, ας πάει το όποιο θέμα στην ψηφοφορία και τότε το συζητάμε.

- Ας υποθέσουμε πως κάποια πράγματα γινόταν με λάθος τρόπο ή και παράνομα ή και κάπως αλλιώς. Κύριοι το αστείο κράτησε πολύ. Όποιος έχει κάτι να πει να το πει αρμοδίως και όχι με διαρροές. Να δούμε αν ότι έκαναν το έκαναν όλοι μαζί ή μόνο κάποιοι από τους 11.

Σταματάμε εδώ και πιστεύουμε στην πλήρη εφαρμογή των κανονισμών και του καταστατικού. Το πιστεύουμε αλλά περιμένουμε και να το δούμε.