Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να περάσετε όμορφα αυτό το Σάββατο. Οι Τούρκοι μπορεί να προκαλούν, αλλά αυτό έκαναν μια ζωή. Αφήστε τους να προκαλούν. Ένα παιχνιδάκι είναι κι αυτό, για να προχωράμε σε εξοπλισμούς και για να έχουμε να συζητάμε γι΄ αυτό και να...
ξεχνάμε όλα τ΄ άλλα. 

- Τι έγινε με τον Περιφερειάρχη μας τον κ. Φάνη Σπανό; Πόσο εύκολα μπορεί ο καθένας να κατηγορεί τον Περιφερειάρχη, τον αντιπεριφερειάρχη και άλλους λέγοντας πως μοίρασαν χρήματα σε δικούς τους με διάφορες εργολαβίες;;;; Φάνη σας κατηγορεί ο κ. Παπαμακάριος και τα λέει όλα με ονόματα. Λέει αλήθειες; Λέει ψέματα; Σας έχει κατηγορήσει και στο παρελθόν για πολλά και μετά ήταν όλα καλά, αλλά τώρα τι έγινε πάλι;

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πάντα τα είχε όλα. Επιστολές, αποχή, απεργία, αποχωρήσεις και άλλα τέτοια. Αυτό που επίσης δεν αλλάζει στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, είναι η γκρίνια της εξέδρας, κάποιες φορές δικαιολογημένη, αλλά πολλές φορές αδικαιολόγητη και προς λάθος κατεύθυνση. Την Κυριακή η ομάδα θα υποδεχθεί τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ ο οποίος ξεπέρασε την δική του κρίση. Ποια είναι η διαφορά; Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ έχει αυτό που λέμε ισχυρό άνδρα στην διοίκηση και αυτός ακούει στο όνομα Κατσινόπουλος, ο οποίος και είναι τυπικότατος και πριν έρθει η ώρα. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ τι έχει; Τον Λαθουρά πρόεδρο του ΔΣ ο οποίος δεν παρακολουθεί πλέον ούτε τους αγώνες της ομάδας και δεν ήταν και εντάξει στις υποχρεώσεις του και τον Μορίδη πρόεδρο του εκτελεστικού (!!!!!) ο οποίος παρακολουθεί τους αγώνες, αλλά "δεν παρακολουθεί" τις υποχρεώσεις!!! Την Κυριακή αν στραβώσει το αποτέλεσμα για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, θα τ΄ ακούσει ο προπονητής και κανένας άλλος.

- Ότι γράψαμε χθες για την ΕΠΣΕ ισχύει και σήμερα και τίποτα δεν θα πάρουμε πίσω, όσο κι αν απειλούν οι μπουκαδόροι και οι παρατρεχάμενοι. Εμείς δεν αλλάζουμε απόψεις και δεν "πηδάμε" από την μία φωλίτσα στην άλλη. Η παράγκα απαιτεί την απομάκρυνση των μελών της επιτροπής διαιτησίας και ορισμό αυτών που ελέγχουν, αφού τους εξυπηρετούν εργασιακά. Ξέρουμε τι γράφουμε και μην προσπαθήσουν να μας διαψεύσουν. Αν ο πρόεδρος κύριος Ρέτσας και τα μέλη του ΔΣ υποκύψουν στις πιέσεις καλύτερα να πάνε στα σπίτια τους. Εμείς θα γράφουμε ονόματα και δεν θα δουλέψουμε υπογείως όπως κάνουν άλλοι.

- Σήμερα θα είναι μια δύσκολη μέρα, αφού δεχόμαστε έναν απίστευτο πόλεμο και πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι για όλα. Φαίνεται πως κάποιοι προσπαθούν να μας βγάλουν από την μέση με τον δικό τους τρόπο και δεν το κρύβουν. Μπορεί να μας πονέσουν αλλά να ξέρουν πως δεν θα λυγίσουμε. Εμείς δεν θα υπηρετήσουμε την παράγκα ποτέ και για κανέναν λόγο. Θα συνεχίσουμε δυνατά και θα προσπαθούμε να πείσουμε στους ανθρώπους που έχουμε σε εκτίμηση να μην υποκύψουν και να περάσουν στην αντεπίθεση.