Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα. Από που ν΄ αρχίσουμε σήμερα; Οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ δεν τα κατάφεραν στην Τριανδρία αφού έχασαν από τον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης με 3 - 1.
Τα κορίτσια των ΑΠΟΛΛΩΝΙΔΩΝ και τα κορίτσια του ΑΣΤΕΡΑ κέρδισαν εκτός έδρας και έπιασαν κορυφή στην βαθμολογία. Ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ δεν έχασε, αλλά δεν ....
κέρδισε τον ΚΙΘΑΙΡΩΝΑ και έτσι οι δύο ομάδες συνεχίζουν αγκαλιά στην βαθμολογία με 13 βαθμούς και να μην μπορούν ν απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη.

- Μεγάλη νίκη για τον ΟΛΥΜΠΟ ΓΥΜΝΟΥ μέσα στο Αλιβέρι, αλλά μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη και για τον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ στο Μπούρτζι.  Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ήθελε, αλλά λογάριαζε  χωρίς να ρωτήσει τον Λουκά Μαντά ο οποίος και θέλει και μπορεί να κατεβάζει ρολά. Η ΑΙΔΗΨΟΣ δεν έχασε στην ΕΡΕΤΡΙΑ και δείχνει πως ξέρει τι θέλει στο πρωτάθλημα. Η ΔΡΟΣΙΑ δεν έχασε στην Μακρυκάπα  και κράτησε και την αντίπαλο μαζί της στο χώρο των Μικρομεσαίων..

- Βρέθηκε στο γήπεδο Αλιβερίου ο Αντώνης Αυλωνίτης και το μυαλό όλων πήγε στο ότι πήγε να συζητήσει για ν΄ αναλάβει την ομάδα του ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΥ!!! Κύριοι πήγε να δει το παιδί του ο άνθρωπος και τον καμάρωσε αφού ήταν πολύ καλός. Ο επόμενος προπονητής του Ταμυναϊκού ήταν στο γήπεδο, αλλά δεν ήταν ο κ. Αυλωνίτης.  Πιθανότατα να τον λένε Μπάμπη.....

-  Ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να πηγαίνεις με την αποστολή μιας ομάδας, η ομάδα να χάνει κι εσύ να επιστρέφεις με το λεωφορείο της αποστολής και την ίδια ώρα ν΄ ακούς πως δέχθηκε γκολ ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ από τον ΠΑΟΚ;;;;

- Ο ΑΡΤΕΜΗΣΙΑΚΟΣ κέρδισε και κράτησε μακριά τον ΣΤΑΥΡΟ αλλ΄έχει και μια καλή απόσταση από ομάδες που θα ήθελαν να διεκδικήσουν. Η ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ έχασε από τα ΒΑΣΙΛΙΚΑ από τα οποία είχε μια διαφορά 12 βαθμών πριν τον αγώνα!!

- Δεν κέρδισε τους ΖΑΡΑΚΕΣ στα Φύλλα ο ΜΙΑΟΥΛΗΣ και δίνει δικαιώματα, αλλά κατά την άποψή μας δεν κινδυνεύει.  Πιστεύουμε πως από αυτόν τον όμιλο θ΄ ανέβουν στην Α΄ Κατηγορία ο ΜΙΑΟΥΛΗΣ και η ΚΑΡΥΣΤΟΣ.