Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

Καλημέρα στον κύριο Καρατζά

Ο πρώην πρόεδρος της Επιτροπής διαιτησίας ο κ. Μπάμπης Καρατζάς, δεν είναι άπειρος και δεν πρέπει να δημιουργεί θέματα στους συναδέλφους του.
Ορίσθηκε μια νέα επιτροπή διαιτησίας από το ΔΣ της ΕΠΣΕ και θα έπρεπε να την σεβαστούν όλοι οι διαιτητές και να την στηρίξουν.
Αυτό δεν έγινε και μάλιστα αγαπητέ κύριε Καρατζά ούτε καν τους ευχηθήκατε καλή επιτυχία. 
Τόσα χρόνια που ήσασταν στην επιτροπή ότι είχατε να δώσετε το δώσατε και πρέπει κι εσείς με την στάση σας να βοηθήσετε ώστε να σταματήσει ο πόλεμος ενάντια....
στην επιτροπή και την διαιτησία γενικότερα.
Ακούμε να λένε για κακές διαιτησίες και κανείς δεν λέει για τις κακές διαιτησίες που είχαμε όταν εσείς ήσασταν πρόεδρος επιτροπής. Τα παραδείγματα πολλά.
Μπορεί να μην "μας πάτε" αλλά εμείς δεν έχουμε πρόβλημα.
Δυστυχώς οι διαιτητές είναι λίγοι, πολύ λίγοι και γι΄ αυτό έχετε τεράστια ευθύνη, αφού δεν λειτούργησαν σχολές και δεν αξιοποιήθηκαν νέοι διαιτητές, ενώ και πάλι επί των ημερών σας οι διαιτητές της Εύβοιας βρέθηκαν εκτός πινάκων της ΚΕΔ!!! 
Υποβάθμιση είχαμε ακόμη και στους παρατηρητές!!!
Αγαπητέ Μπάμπη, εμείς δεν έχουμε πρόβλημα μαζί σου, αλλά δεν είσαι μοναδικός. Μπορούν και οι άλλοι. Αν θέλεις την άποψή μας, πρέπει να βοηθήσεις τον χώρο της διαιτησίας. Είσαι παρατηρητής διαιτησίας στην σούπερ λίγκα και αυτό δεν είναι λίγο.
Για να σταματήσει αυτό που συμβαίνει άποψή μας είναι πως θα πρέπει με δημόσια δήλωσή σου να στηρίξεις την επιτροπή και τους συναδέλφους σου και να ξεκαθαρίσεις πως δεν σ΄ ενδιαφέρει η θέση στην επιτροπή.
Αγαπητέ Μπάμπη εμείς δεν μασάμε τα λόγια μας. Σε σεβόμαστε και γι΄ αυτό δημόσια σε καλούμε να δώσεις την ευκαιρία στην διαιτησία της Εύβοιας να προχωρήσει μπροστά.
Καλή σου μέρα και ελπίζουμε να μην απαντήσεις πάλι με εξώδικο.