Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

Καλημέρα

-Φίλες και φίλοι αναγνώστες  καλή σας μέρα και χρόνια πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν σήμερα. Να είσθε όλοι σας καλά και να προσέχετε. Εδώ που τα λέμε να προσέχετε ακόμη και σε ποιους λέτε καλημέρα και αυτούς για τους οποίους βάλατε το χέρι στην φωτιά. δεδομένο δεν είναι τίποτα και δυστυχώς, το χρήμα ....
σταύρωσε τον Χριστό μας, οπότε είναι εύκολο να σταυρώσει και άλλους, με άλλες πρακτικές φυσικά. Θα γράψουμε πολλά σήμερα  και ευχόμαστε να μην προσπαθήσει κανείς να μας διαψεύσει με ύβρεις και λάσπη

- Θόλωσε το μάτι κάποιων αφού φαίνεται πως τα λεφτά είναι πολλά και μάλιστα όταν είναι και μέσα σε βαλίτσες. Μεγαλοπαράγοντες του Ελληνικού ποδοσφαίρου έχουν γίνει πλέον κομμάτια και οι μικροπαράγοντες  ψάχνουν κι αυτοί να βρούνε κομμάτι για να γαντζωθούν. Μπάχαλο το ποδόσφαιρο από την μία άκρη μέχρι την άλλη και ήταν αδύνατον  να μείνει η Εύβοια μακριά από αυτό το σκηνικό. Απίστευτα αυτά που ακούμε για πρόσωπ του ΔΣ της ΕΠΣΕ κι για όλο το σκηνικό που πάει να στηθεί σε επίπεδο διοίκησης, αλλά και σε επίπεδο διαιτητών. Ο θεός να τους έχει καλά, αλλ΄αυτό δεν φτάνει και είναι πλέον θέμα χρόνου, για να φτάσουν τα πράγματα στα άκρα.

- Εδώ και χρόνια διοικεί την ομάδα μια παρέα ανθρώπων και όλοι μιλούσαν για καλά πρωταθλήματα και άλλα τέτοια. Από την ώρα που ο Παπακωνσταντίνου, οδηγήθηκε σπό τους Συριζαίους υπουργούς και τους "εξυγιαντές"  της ΕΠΟ, στην έξοδο από το ΔΣ, άρχισαν τα παρατράγουδα. Φαίνεται πως κάποιοι καλοί άνθρωποι οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια ζούσαν από το ποδόσφαιρο, θέλησαν να μπούνε στην ΕΠΣΕ, από το παρ΄θυρο και να επιβάλλουν τους δικούς τους κανόνες, αλλά και ν΄ απομακρύνουν ότι και όποιον είχε σχέση με τον Παπακωνσταντίνου. Φτάσαμε στο σημείο να κυνηγούν όποιον λέει καλημέρα στον Παπακωνσταντίνου, όποιον πίνει καφέ μαζί του ή όποιον βρεθεί σε φωτογραφία μαζί του.

- Φίλες  και φίλοι, ας ξεκινήσουμε από αυτό. Είναι δυνατόν να δέχεται ή να προκαλεί τέτοια συμπεριφορά ο πρόεδρος κύριος Ρέτσας ο οποίος ήταν το δεξί χέρι του κυρίου Παπακωνσταντίνου κι ο οποίος ακόμη και σήμερα και μετά από όσα συμβαίνουν, να δηλώνει πως είναι φίλος και δίπλα στον Παπακωνσταντίνου; Είναι δυνατόν να κυκλοφορούν στην πιάτσα θέματα που αφορούν τα οικονομικά της ΕΠΣΕ και όχι μόνο και να κατηγορούν τον Παπακωνσταντίνου  ή τον Παπαδάκη και ο πρόεδρος κύριος Ρέτσας να λέει πως όλα θα διορθωθούν; Κύριε Ρέτσα, αποφασίστε τι τελικά θα κάνετε. Ο κίνδυνος για το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο ξεκινά από το ΔΣ της ΕΠΣΕ και όχι από τις ομάδες. Όταν διοικείς αποφασίζεις και δεν περιμένεις .

- Όσα έχετε να πείτε να τα πείτε δημόσια και να πείτε πως ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα κάνατε και τα ψηφίσατε. Αν ο Παπακωνσταντίνου έκανε κάτι κακό και πολύ περισσότερο χωρίς απόφαση του ΔΣ, τότε να τιμωρηθεί. Αν το έκανε ο Παπαδάκης χωρίς την συγκατάθεση όλων σας, να τιμωρηθεί κι αυτός και όποιος άλλος έχει την παραμικρή εμπλοκή. Με κουτσομπολιά και συκοφαντίες δεν βγαίνει άκρη.

- Πρόεδρε κύριε Ρέτσα δεν φταίει η επιτροπή διαιτησίας για κάποιες κακές διαιτησίες. κάθε διαιτητής έχει κι την κακή του μέρα. Γιατί φταίει η επιτροπή γι΄ αυτό; Εσείς προσωπικά δεν ψηφίσατε αυτή την επιτροπή;  Κάποιοι θέλουν να αλλάξει η επιτροπή και να μπούνε σ΄ αυτή ελεγχόμενα μέλη και αυτά είναι γνωστά και εσείς τα ξέρετε. Εμείς είχαμε ξεκάθαρη θέση. Αν δεν σας κάνει η επιτροπή αλλάξτε την, αλλά θα πείτε και κάποιον σοβαρό λόγο και φυσικά δεν θα την αλλάξετε με πρόσωπα τα οποία "ακούνε" μεν, αλλά θέλουν να τους επιβάλλουν άνθρωποι της παράγκας και οι οποίοι στο πρόσφατο παρελθόν εκβίαζαν.

- Καλή σας μέρα στην ΕΠΣΕ και από σήμερα η θέση μας θα είναι δίπλα στους αναγνώστες μας και με γεγονότα και όχι με υποθέσεις.