Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

Τι λέει η λογική;

Δεν μπορέσαμε ποτέ να καταλάβουμε, γιατί πρέπει να λέει ο καθένας την άποψή του, αλλά εμείς να μην γράφουμε την δική μας.
Για να το κλείσουμε αυτό το θέμα, θα γράψουμε σήμερα, αυτά που ίσως έπρεπε να είχαμε γράψει νωρίτερα, αλλά δεν το κάναμε γιατί είχαμε την διαβεβαίωση πως όλα τα είχαν τακτοποιηθεί και πως όλα θα πήγαιναν καλά.
Ο χρόνος πέρασε κατά πολύ και τελικά φτάσαμε να πιστεύουμε πως κάποιοι οι οποίοι είναι του παρασκηνίου, προσπαθούν να ελέγξουν το ΔΣ της ΕΠΣΕ, για να ....
ελέγχουν το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο και να κερδίσουν από αυτό.
Πολλοί από αυτούς παρέμειναν στον χώρο περιθωριακά με την ανοχή Παπακωνσταντίνου και αυτό ήταν ένα από τα λάθη του.
Κανείς από αυτούς δεν ήθελε τον κ. Ρέτσα για πρόεδρο και οι μόνοι που δημόσια στηρίζαμε τον κύριο Ρέτσα για πρόεδρο ήμασταν εμείς.
Το πως βρέθηκε ο κ. Ρέτσας από την ώρα που ανέλαβε ως πρόεδρος, στην παρέα αυτών των ανθρώπων κανείς δεν μπορεί να το εξηγήσει.
Το τι συμβαίνει στην ΕΠΣΕ το γνωρίζουν όλα τα μέλη του ΔΣ, αλλά και οι διαιτητές και άλλοι παράγοντες.
Αν πραγματικά ο κ. Ρέτσας ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ δεν έχει προσχωρήσει "στους εξυγιαντές" και παραμένει στην πλευρά που ήταν και η οποία δεν είχε υποκύψει σε πιέσεις και η οποία δεν είχε αποδεχθεί "τα δώρα" των εξυγιαντών, για να πουλήσουν την ψήφο της ΕΠΣΕ, τότε θα είχε προχωρήσει σε μια επίσημη ανακοίνωση στήριξης προς Παπακωνσταντίνου και Παπαδάκη μετά από αυτά τα συκοφαντικά που διέρρευσαν προφανώς από μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ.
Εμείς δεν γουστάρουμε την πολιτική των απειλών και του στυλ "αν ανοίξω το στόμα μου". Είμαστε της πολιτικής πως γενικά και αόριστα κανείς δεν μπορεί να ρίχνει λάσπη. Αν κάποιος έχει να πει κάτι θα πρέπει να το κάνει, γιατί η ΕΠΣΕ δεν είναι δική του. Ποιος λοιπόν θ ξεκαθαρίσει την κατάσταση αν δεν το κάνει ο πρόεδρος; 
Υπάρχει κατά την άποψή μας σχέδιο, το οποίο αποβλέπει την άλλωση της ΕΠΣΕ και την απαξίωση όσων είναι αντίθετοι προς αυτό το σχέδιο.
Θυμήθηκαν ακόμη και το καταστατικό για να λειτουργούν πίσω από κλειστές πόρτες.
Πρόεδρε, αγαπητέ κύριε Ρέτσα, εμείς ήμασταν πάντα δίπλα σας και δεν ανήκουμε στους όψιμους δήθεν υποστηρικτές σας.
Τα μέλη του ΔΣ δεν είναι πρόβατα. Είναι άνθρωποι και προφανώς δεν θα θελήσουν να εκτεθούν για να ανοίξουν την πόρτα στους "κατασκευαστές της παράγκας".
Εμείς εξακολουθούμε και σήμερα να πιστεύουμε πως κι εσείς ο ίδιος δεν θα κάνετε το λάθος.
Πιστεύουμε πως κάνατε μια προσπάθεια, μήπως και βρείτε την λύση, για να σταματήσει αυτή η κατρακύλα. Λύση δεν βρέθηκε, οπότε ο καθένας αποφασίζει για το αν θα υπηρετήσει το ποδόσφαιρο ή την παράγκα.
....θα επανέλθουμε