Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

Μας συγκινούν...

Η καραντίνα μας βοήθησε σε πολλά, αλλά το κυριότερο είναι πως μας έφερε κοντά στην οικογένειά μας. Μας έφερε κοντά και στους δασκάλους των παιδιών μας και ζήσαμε απίστευτες στιγμές.
Όταν έχεις 3 παιδιά και τυχαίνει το ένα να είναι στο Δημοτικό, το άλλο στο Γυμνάσιο και το άλλο στο Λύκειο, τα έχεις δει όλα. 
Θέλουμε να συγχαρούμε όλους τους εκπαιδευτικούς, αφού οι περισσότεροι ήταν δίπλα στα παιδιά όλο αυτό το διάστημα, αλλά θα μείνουμε ιδιαίτερα στις δασκάλες και τους....
δασκάλους του 2ου Δημοτικού Βασιλικού. Η κυρία Γεωργία Στογιάννου, δασκάλα της μικρής μας Μαρίας μας εντυπωσίασε με την ευγένειά της, αλλά και την καθημερινή επικοινωνία που είχε με τα παιδιά και το πόσο δημιουργικά τ΄ απασχολούσε. Είναι πραγματικά απίστευτη και θέλουμε δημόσια να την συγχαρούμε.
Η δασκάλα της μουσικής η κυρία Χαρά Λεοντάρη, δεν είναι η πρώτη φορά που μας εκπλήσσει με τις ευαισθησίες της και με τις μουσικές της δημιουργίες. 
Αυτή την φορά πήρε ξεχωριστά την  φωνή κάθε παιδιού, τις ένωσε όλες μαζί και δημιούργησε ένα πολύ όμορφο τραγούδι. Ακούστε το τραγούδι και θα καταλάβετε γιατί αισθανθήκαμε την ανάγκη να συγχαρούμε την κυρία Χαρά και όλους τους δασκάλους του 2ου Δημοτικού Βασιλικού και τον διευθυντή κύριο Γιάννη Αρνή.

Κάντε κλικ στο σύνδεσμο.
https://vimeo.com/412523633

Μέρες Μακριά
Τραγούδι των μαθητών και των μαθητριών της Ε' και της ΣΤ' τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Βασιλικού με εξ αποστάσεως ηχογράφηση.
Στίχοι- Μουσική: Λεοντάρη Χαρούλα
Φωνή: η εκπαιδευτικός κα Στογιάννου Γεωργία
Χορωδία: οι εκπαιδευτικοί κες Ελευθερία Μιστριώτη, Δήμητρα Στεργίου, οι μαθητές και οι μαθήτριες των τάξεων Ε' και ΣΤ'. Τα εικαστικά έργα στο μουσικό βίντεο ανήκουν στους μαθητές.
Ψηφιακή επεξεργασία ήχου: Μάγκος Γεώργιος

Βασιλικό Απρίλιος 2020