Σάββατο 2 Μαΐου 2020

..φαπούλες.

- Δικαίωμα της κάθε δημοτικής αρχής είναι να επιλέξει τον τρόπο και τα Μέσα επικοινωνίας, αλλά το ίδιο δικαίωμα έχει και η αντιπολίτευση. Πρώτη φορά όμως βρισκόμαστε στην φάση που τα περισσότερα ΜΜΕ δεν ασκούν κριτική για κανέναν κι για τίποτα!!!
Τι στο καλό μας έχουμε πάθει κι δεν βρίσκουμε θέματα να σχολιάσουμε;
Επιτρέψτε μας να γράψουμε...
πως η ενημέρωση πέρασε σε άλλο επίπεδο, αφού οι άνθρωποι της ενημέρωσης παίρνουν το παράδειγμα των Δημοτικών Συμβουλίων, όπου δεν υπάρχει ουσιαστική αντιπολίτευση. Το "πάμε πακέτο" που ισχύει στα Δημοτικά Συμβούλια ισχύει και στην ενημέρωση, αφού όπως διαπιστώνουν όλοι, δεν υπάρχει κριτική και προφανώς ούτε προβλήματα. ΟΛΑ ΚΑΛΑ δηλαδή.
Δεν βοηθάμε έτσι τους δημότες και δεν πιέζουμε, ώστε να λυθούν προβλήματα.
Μαθαίνουμε πάντως που πήγε και με ποιους πέρασε την πρωτομαγιά ο Κοτζιάς, πως την μέρα αυτή ο Τσαπουρνιώτης δεν πήγε σε κάποιο υπουργείο, πως ο Ψαθάς έπινε τσίπουρα με προστατευόμενούς  του, πως η Βάκα έκανε χιούμορ με το αν συμπαθεί τους ερωτευμένους.
Για τον Νότο ούτε συζήτηση. Όλα πάνε καλά στο Δήμο Ερέτριας, στο Δήμο Κύμης Αλιβερίου και στον Δήμο Καρύστου. Μαθαίνουμε μόνο που πάνε δήμαρχοι και αντιδήμαρχοι και θεωρούμε πως κάτι κάνουν, επειδή κ΄τι κάνουν, όταν κάνουν για τα αυτονόητα!!!
Δεν υπάρχουν πλέον προβλήματα και δημότες για τα ΜΜΕ.
Υπάρχουν οι εκλεγμένοι στους Δήμους και αυτοί μας ενδιαφέρουν, αφού αυτοί ακούνε και διαβάζουν κι αυτούς θέλουμε να ευχαριστήσουμε. 
Να έχουμε την προβολή του έργου της κάθε Δημοτικής Αρχής, αλλά να γράφουμε και για τα προβλήματα.