Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ για να βγούμε νικητές και από την Δευτέρα 4 Μαϊου χωρίς άδειες και μηνύματα θα μπορούμε να κυκλοφορήσουμε. Θα πρέπει να προσέχουμε και να μην ....
πάρουν αέρα τα μυαλά μας.

- Το έχουμε ξαναγράψει. Κανείς δεν κάνει κάτι για την ψυχή της μάνας  του. Όταν ζητάς από κάποιον να γράφει για σένα καλά λόγια και να προβάλλει αυτά που κάνεις και να μην σου ασκεί κριτική ή να σε σχολιάζει, τότε τον πληρώνεις και πρέπει να τον πληρώνεις καλά για να έχεις και απαιτήσεις. Είναι πάντως να γελάς όταν κάποιος θέλει να είναι υποψήφιος βουλευτής και αναθέτει την προβολή του, σε άτομο που απέτυχε στο παρελθόν να εκλεγεί βουλευτής. Όσο για το ποιοι γράφουν χωρίς εξαρτήσεις χωρίς αμοιβή και άλλα τέτοια, δεν θα χρειασθεί να το σχολιάσουμε, αφού εμείς τα ξέραμε. Άλλες και άλλοι είναι αυτοί που έλεγαν παραμύθια.

- Ο καθένας έχει το δικαίωμα να επιλέγει με ποιους μιλάει και με ποιους όχι κι δεν θα του υποδείξουμε εμείς άλλη τακτική. Εμείς την καλημέρα μας την λέμε σε όλον τον κόσμο και δεν το αλλάζουμε αυτό. Έχουμε συνηθίσει αυτούς οι οποίοι λένε καλημέρα όταν κάτι θέλουν από εσένα. Εμείς το κρατάμε αυτό και όταν θα έρθει η ώρα, ξέρουμε τι θα κάνουμε. Ελπίζουμε τότε να μην έχουν ξεχάσει.

- Όταν χρησιμοποιείς χρήματα του κράτους για να πετύχεις την προσωπική σου προβολή και σε πιάνουν με την γίδα στην πλάτη, δηλώνεις παραίτηση και πας στο σπίτι σου πριν σε διώξουν. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. 

- Πολύ γλέντι πέφτει στο fb εκεί στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων μεταξύ παραγόντων δύο ομάδων. Δεν θέλουμε ναα γράψουμε περισσότερα, αλλάα φανταστείτε τι θα γίνει αν την περίοδο 2020 - 2021 οι ομάδες αυτές βρεθούν κι πάλι αντίπαλοι στο πρωτάθλημα. Το γήπεδο θα έχει πάνω πό 500 φιλάθλους καιτα πειράγματα στο fb θα ξεκινούν 1 μήν πριν.