Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, πέρασαν και οι μέρες του ΠΑΣΧΑ και σε λίγες μέρες τελειώνουμε και με την καραντίνα. Καλή μέρα και καλή εβδομάδα να έχετε και φυσικά να προσέχετε την υγεία σας. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ και βγαίνουμε νικητές, αλλά κι όταν ....
τελειώσει η καραντίνα, πρέπει να προσέχουμε περισσότερο.

- Για μας εδώ στο apopsignomi ξεκινά μια νέα περίοδος και το λογότυπο του ΚΑΛΗΜΕΡΑ δείχνει τις προθέσεις μας. Τα χαστούκια που δεχθήκαμε από κάποιους από το 2008 μέχρι σήμερα δεν ήταν και λίγα, αλλά αντέξαμε. Μπήκαμε στον 13ο χρόνο και δεν σκοπεύουμε να μην τους απαντήσουμε όπως τους αξίζει, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα χρησιμοποιήσουμε τον δικό τους ύπουλο τρόπο. Εμείς δεν θα γίνουμε ρουφιάνοι, λασπολόγοι και συκοφάντες για κανέναν λόγο.

- Εμείς έχουμε πολλά ελαττώματα και δεν τα κρύψαμε ποτέ. Δεν είμαστε μάγκες, έτσι λένε, αφού δεν ξενοπηδάμε και μένουμε τις νύχτες με την οικογένειά μας. Δεν είμαστε μάγκες, έτσι λένε, γιατί δεν είμαστε πάντα με όποιον είναι στην εξουσία. Σήμερα ΝΔ, χθες ΣΥΡΙΖΑ, προχθές ΠΑΣΟΚ και αύριο έχει ο Θεός.

- Δεν είμαστε μάγκες, έτσι λένε, αφού δεν είμαστε μία με τον Παπακωνσταντίνου, μία με τον Ψαθά, μία με τον Ρέτσα και μία με τον Πίσχινα. Τι κρίμα. Αυτοί οι οποίοι είναι με όποιον είναι στην καρέκλα, περνάνε καλύτερα και φαίνεται πως έχουν την συμπάθεια της εκάστοτε εξουσίας.

- Δεν γουστάρουμε κανενός είδους σχέση με την όποια εξουσία, πολιτική ή αθλητική. Γουστάρουμε ανθρώπους και σεβόμαστε ανθρώπους. Χαιρόμαστε με τις όποιες επιτυχίες των ανθρώπων και δεν τους μισούμε, ούτε προσπαθούμε να τους κάνουμε κακό, μόνο και μόνο επειδή πέτυχαν κάτι. Τους χειροκροτούμε.

- Ανεχθήκαμε πολλά αυτά τα 13 χρόνια, αλλά μέχρι εδώ. Όποιος δεν μας γουστάρει να διαγράψει το τηλέφωνό μας και να μείνει μακρυά μας.  Το κρυφτούλι μέχρι εδώ. Εμείς ξέρουμε καλά ποιοι κοιμούνται και ξυπνάνε παρακολουθώντας το apopsignomi, αλλά στις παρέες τους λένε πως δεν μας διαβάζουν. Για να είναι ήρεμοι από εδώ και στο εξής και για να προστατεύσουν τον εαυτό τους, καλά θα κάνουν να μην μας διαβάζουν και ιδιαίτερα αυτοί που ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου που λέει και ο Χαρδαλιάς!!!!