Κυριακή 26 Απριλίου 2020

...φαπούλες

- Συνεχίστε κάποιοι να κάνετε αυτό που ξέρετε να κάνετε χρόνια τώρα, αλλά δεν σας λαμβάνουμε υπ΄ όψιν μας. Σας ξέρουμε καλά και δεν τσιμπάμε. 
Σας είχαμε απέναντι κι όταν ήταν δήμαρχος ο αγαπητός κύριος Θανάσης Ζεμπίλης, ο οποίος σήμερα είναι βουλευτής ....
και αυτό σας πονάει. 
Επειδή εμείς δεν δίνουμε εξετάσεις για το αν είμαστε συνεπείς απέναντι στις επιλογές μας, θα θυμίσουμε τις κυρίες και τους κυρίους από το Μπούρτζι πως έλεγαν πολλά όταν δήμαρχος ήταν ο κύριος Παγώνης και μας έβριζαν χυδαία επειδή σχολιάζαμε τα όσα δεν γινόταν στην περιοχή.
Χάθηκαν όλες και όλοι από το fb στο οποίο έδιναν τα ρέστα τους. Από την ώρα που ανακοινώθηκαν τ΄ αποτελέσματα των εκλογών μπήκαν στο καβούκι τους .
Φυσικά κάποιοι έσπευσαν στο πλευρό των εκλεγμένων και παριστάνουν πως ψήφισαν Βάκα!!! Τους πιστέψαμε!!!!
Εμείς κύριοι δεν έχουμε δυνατότητα να πάρουμε κανέναν υποψήφιο από το χέρι και να του υποσχόμαστε ψήφο ή σταυρό. Εμπιστευόμαστε ανθρώπους οι οποίοι έχουν την εμπιστοσύνη των δημοτών και απλά θέλουμε να παράγουν έργο στην περιοχή τους και στο Δήμο.
Πείτε λοιπόν όσα θέλετε και δεν θα σας ενοχλήσουμε. Η δήμαρχος κυρία Βάκα, ο αντιδήμαρχος έργων κύριος Γουρνής, ο αντιδήμαρχος Ληλαντίων κύριος Σέρρας ξέρουν πως δεν έχουν καμία υποχρέωση απέναντί μας, αλλά απέναντι στους δημότες.
Εμείς θα γράφουμε τις απόψεις μας, θα παρουσιάζουμε τα προβλήματα της περιοχής και φυσικά θα πιέζουμε ώστε να δοθούν λύσεις.
Καλημέρα σας και θα μείνετε με την κακία σας, γιατί είσθε και κακοί στην προπαγάνδα.