Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες κι φίλοι αναγνώστες, ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ, καλή Κυριακή να έχετε, χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα και φυσικά ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, Σιγά σιγά η κυβέρνηση με τις οδηγίες των επιστημόνων αρχίζει σε λίγες μέρες την χαλάρωση των μέτρων, από 4 Μαϊου και μετά. Πρέπει όμως να προσέχουμε ιδιαίτερα, γιατί ....
ο κορονοϊός είναι εδώ και όπως διαπιστώνουμε είναι ύπουλος και παραμένει αόρατος.

- Όλα είναι έτοιμα και για ν΄ αρχίσουν τις προπονήσεις οι αθλήτριες και οι αθλητές και να ξαναζωντανέψουν τα γήπεδα, πάντα όμως με τις οδηγίες των αρμοδίων.

- Σε άλλο επίπεδο πέρασαν πλέον οι νοσταλγοί της παράγκας. Έριξαν το επίπεδο των συκοφαντιών και των απειλών, σε επίπεδο νηπιαγωγείου, αφού με το πανεπιστημιακό επίπεδο δεν τα κατάφεραν. Θ΄ αποτύχουν και σ΄ αυτό το επίπεδο, γιατί τους έχει τυφλώσει η καψούρα και δεν βλέπουν μπροστά τους με αποτέλεσμα να καταστρέφουν τα πάντα που βρίσκουν στο πέρασμά τους. Η απάντηση στην καψουρόσκονη θα δοθεί και θα είναι σκληρή.

- Όταν είσαι δημόσιος υπάλληλος και μάλιστα εκπαιδευτικός, η συκοφαντία, η λασπολογία και όλα τα συναφή, θα τιμωρηθούν και μάλιστα με υποδειγματικό τρόπο, γιατί ο χαρακτήρας δεν αλλάζει από την μια μέρα στην άλλη. Δεν μπορεί να διδάσκεις σε παιδιά και την ίδια ώρα  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να ξεσαλώνεις για να καλύψεις τον ερωτικό σου σύντροφο ή γενικώς τους νοσταλγούς της παράγκας. Ο κάθε εκπαιδευτικός κάποια στιγμή περνάει την αξιολόγησή του και όχι μόνο για τις γνώσεις του, αλλά και για την συμπεριφορά του.

- Τα γραφεία της ΕΠΣ Εύβοιας σε λίγες μέρες θ΄ ανοίξουν και θα διαπιστώσουμε ΟΛΟΙ, αν τελικά επικρατούν οι νοσταλγοί της παράγκας και όχι η πλειοψηφία των μελών του ΔΣ. Ο πρόεδρος κύριος Ρέτσας τώρα θα πρέπει να δείξει πως αυτά που δήλωνε τα πίστευε και τα εφαρμόζει. Υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες και ήρθε η ώρα να αποδοθούν ευθύνες εκτός κι αν έχουμε κοντή μνήμη κύριε πρόεδρε.

- Δεν θα γίνει Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ για να παρθεί απόφαση για τα πρωταθλήματα. Σύμφωνα με την απόφαση της κυβέρνησης, θα πρέπει ν΄ αποφασίσει το ΔΣ της ΕΠΣΕ με αυξημένη πλειοψηφία των 3/4. Πρέπει δηλαδή την όποια απόφαση να την στηρίζουν τουλάχιστον 8 από τους 11 συμβούλους.

- Σήμερα Κυριακή του Θωμά θα χαλαρώσουμε κι εμείς φροντίζοντας τον κήπο με τα κηπευτικά μας, γιατί πρέπει να διαχειριστούμε και την φτώχεια μας, αφού δεν ανήκουμε στους πλούσιους και πρέπει να εξασφαλίσουμε και την διατροφή της οικογένειας. Μην περιμένετε πολλά πολλά σήμερα.