Τρίτη 28 Απριλίου 2020

....σουτάκια

- Καθόλου δεν διαφωνούμε με άλλα ΜΜΕ στο θέμα της επανέναρξης ή όχι των πρωταθλημάτων του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου. Φανταζόμαστε πως ΟΛΟΙ θέλουν να παιχθεί ποδόσφαιρο στα γήπεδα, όχι μόνο για το καλό του ίδιου του ποδοσφαίρου, αλλά και για το καλό των ΜΜΕ τα οποία....
το έχουν ρίξει στο ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ. 

- Είναι άλλο να είσαι στο γήπεδο και να γράφεις ή να περιγράφεις ή να φωτογραφίζεις και άλλο να ψάχνεις να βρεις και να θυμίζεις τι είχε συμβεί πριμ τριάντα χρόνια τέτοια εποχή που λέει και το τραγούδι.

- Την καλημέρα μας στο Μανώλη και τον Κώστα, αλλά αν θέλουν μας λύνουν και μια απορία. Πως είναι δυνατόν να σας έχουν μεταφέρει τις σκέψεις τους για το ίδιο θέμα οι της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ αλλά με διαφοροποιήσεις; Φαίνεται πως η καραντίνα έχει επηρεάσει μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ και καταλαβαίνουν διαφορετικά. Λέτε να γίνουμε Βαβέλ; Μανώλη εκτός τον άλλων εσένα σου μετέφεραν ως σκέψη πως από τους 3 ομίλους της Γ΄ Κατηγορίας θ΄ ανέβουν  οι πρωταθλήτριες από τον 1ο και 3ο όμιλο και οι δύο πρώτες από τον 2ο όμιλο, ενώ στον Κώστα είπανε πως θ΄ ανέβουν οι δύο πρώτες από τον κάθε όμιλο. Υπάρχει θέμα ή όχι στις σκέψεις τους;

- Μανώλη και Κώστα, διαβάστε τώρα τι μετέφεραν σ΄ εμάς.  Θα καταργηθούν λέει όλες οι άλλες κατηγορίες και θα παραμείνει μόνο η Α΄  κατηγορία η οποία θα χωρισθεί σε 5 ομίλους, από περίπου 16 ομάδες σε κάθε όμιλο για την περίοδο 2020 - 2021. Οι  πρωταθλητές του κάθε ομίλου στο τέλος του πρωταθλήματος, τον Μάιο του 2021 θα κάνουν ένα μικρό πρωτάθλημα μεταξύ τους και από τους 5 θα ανακηρυχθεί  υπέρ πρωταθλητής ο οποίος θ ανέβει στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ.  Για την περίοδο 2021 - 2022 θα παραμείνουν στην Α΄ 16 ομάδες.  Οι 3 πρώτες (12)  από τους 4 ομίλους και οι 4 πρώτες από τον όμιλο που θα είναι η ομάδα που ανέβηκε κατηγορία. Οι υπόλοιπες θα δημιουργήσουν την Β΄ κατηγορία με 4  ομίλους από περίπου 16 περίπου ομάδες. Από αυτές οι πρωταθλήτριες (4) θα δίνουν μπαράζ για ν΄ ανέβουν στην Α΄ δύο ομάδες. Η Γ΄ κατηγορία θα λειτουργεί μόνο με τις ομάδες ΝΕΩΝ και μόνο.

- Λοιπόν τι λέτε; Λέτε αυτός που μετέφερε τις σκέψεις του σ΄ εμάς να έχει χτυπηθεί περισσότερο από την καραντίνα;; Με τον τρόπο αυτόν κύριοι τα έξοδα των ομάδων θα μειωθούν πάρα πολύ και σίγουρα περισσότερο από τις σκέψεις άλλων μελών και δεν υπάρχουν και αδικίες, αφού ΟΛΕΣ οι ομάδες θα παίουν στην Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ ΕΥΒΟΙΑΣ και όποιες αξίζουν θα παραμείνουν σ΄ αυτή κι οι υπόλοιπες θα είναι στην Β΄ Κατηγορία. Έτσι δεν θα υπάρξουν παράπονα, δεν θα υπάρξουν προσφυγές, δικαστήρια και άλλα σχετικά. Αυτό θα είναι η αρχή για επανεκκίνηση του ΕΥΒΟΪΚΟΥ ποδοσφαίρου και φυσικά θα αγωνισθούν όλες οι ομάδες να παραμείνουν σε κατηγορίες και όχι να ανεβαίνουν 2 - 3 και όχι κι ο 4ος ή ο 5ος κλπ. Μια χρονιά είναι πρόεδρε κύριε Ρέτσα και θα περάσει.

- Γι να μην έχουμε παρεξηγήσεις τις σκέψεις αυτές δεν μας τις μετέφερε ο κύριος Ρέτσας, αλλά άλλο μέλος του ΔΣ της ΕΠΣΕ με το οποίο επικοινωνήσαμε να του ευχηθούμε χρόνια πολλά και κάναμε και μια κουβέντα. Μας είπε μάλιστα πως οι προτάσεις θα κατατεθούν στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΕ και τα σωματεία θ΄ αποφασίσουν.

- Μανώλη κι Κώστα, να ρωτήσουμε αν θα βρεθούν πάνω από 10 σωματεία τα οποία να πούνε ΟΧΙ στην άνοδο ΟΛΩΝ στην Α΄ Κατηγορία; Καλημέρα και καλή απελευθέρωση από την καραντίνα.