Σάββατο 2 Μαΐου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα, καλό Σαββατοκύριακο και να προσέχετε την υγεία σας. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ για να βγούμε νικητές. Μπορεί κάποιοι να διαδίδουν πως όλα είναι ψέματα και όλα κάπου στοχεύουν. Ας ....
έχουν την άποψή τους, αλλά να μην προσπαθούν να δημιουργήσουν κατάσταση μπάχαλου. 

- Οι ΣΥΡΙΖΑίοι προσπαθούν με πολλούς τρόπους να πείσουν τον κόσμο πως αν ήταν αυτοί στην κυβέρνηση θα έλυναν με καλύτερο τρόπο τα πάντα. Σας δοκίμασε ο Ελληνικός Λαός και δεν θα σας εμπιστευθεί ξανά. Δείτε την κατρακύλα σας στις δημοσκοπήσεις και πως ο λαός επιβραβεύει την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κι την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

- Δεν έπρεπε ν΄ ανοίξουν τα σχολεία κατά την άποψή μας. Ευτυχώς που η υπουργός κυρία Κεραμέως επιτρέπει να μην παρακολουθήσουν μαθήματα στην αίθουσα παιδιά στην οικογένεια των οποίων υπάρχουν άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.

- Μας κούρασε το θέμα της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΕ. Διαπιστώσαμε πως από τον Βορρά μέχρι τον Νότο κάποιοι παράγοντες ομάδων, με κάποιων τρόπο και από κάποιους έχουν την διαβεβαίωση πως η ομάδα τους θ΄ ανέβει κατηγορία ή δεν θα υποβιβαστεί. Δεν θέλουμε να το χαρακτηρίσουμε αυτό, αλλά θα είναι πισωγύρισμα για το Ευβοϊκό Ποδόσφαιρο.

- Έχει δίκιο ο πρόεδρος της ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ κύριος Μπάμπης Κουσκούτης όταν λέει πως το θέμα δεν είναι οι όμιλοι και οι κατηγορίες, αλλά η βιωσιμότητα των ομάδων. Ο κύριος Κουσκούτης λέει πως πρέπει οι ομάδες να έχουν κάποια χρηματοδότηση από το κράτος, την ΕΠΟ, τους Δήμους κλπ, γιατί διαφορετικά το πρόβλημα θα είναι μεγάλο.