Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Μας αποχαιρετά ο Απρίλιος και αύριο έχουμε πρωτομαγιά. Δεν είναι αργία, είναι απεργία, επιμένει να λέει το ΠΑΜΕ και αύριο θα προχωρήσει προφανώς σε ....
συγκεντρώσεις στέλνοντας μήνυμα με τον αριθμό 6. Οι σύντροφοι δηλαδή θα πάνε για επαναστατική γυμναστική.

- Ανοίγουν τα σχολεία λένε, αλλά εκτός από τα παιδιά της Γ΄ Λυκείου  για όλα τ΄ άλλα παιδιά δεν υπήρχε κανένας λόγος ν΄ ανοίξουν. Αλήθεια ποιος αναλαμβάνει την ευθύνη αν ένα παιδί μεταφέρει τον κορονοϊό στο σπίτι του και κάποιος από τους γονείς του ανήκει σε ευπαθή ομάδα;  Εμείς τις αποφάσεις θα τις πάρουμε αφού συζητήσουμε με τα παιδιά μας, αλλά μάλλον πάμε προς το όχι.

- Ποδόσφαιρο είπατε; Που το είδατε;; Πήραν φωτιά τα τηλέφωνα μεταξύ παραγόντων όχι για το καλό του ποδοσφαίρου, αλλά για το δικό τους καλό. Αυτή είναι η αλήθεια αρέσει δεν αρέσει. Οι παράγοντες στηρίζουν τις ομάδες, αλλά ποδόσφαιρο στα γήπεδα παίζουν οι ποδοσφαιριστές και παίζουν με την καθοδήγηση των προπονητών τους. Τώρα με προφάσεις και δικαιολογίες το ΔΣ της ΕΠΣΕ θα πάρει την απόφαση να ευχαριστήσει κάποιους και σίγουρα να κάνει κάποιους να θυμώσουν. Το αποτέλεσμα θα το δούμε όλοι τα επόμενα χρόνια, που θα έχουμε ένα Ευβοϊκό ποδόσφαιρο να πάει ολοταχώς προς τα πίσω.

- Γράψαμε πως δεν μας ενδιαφέρει πόσο πονάνε και ποιους πονάνε αυτά που γράφουμε. Είναι η αλήθεια και θα συνεχίσουμε να την γράφουμε. Αυτοί που απειλούν ας το ξανασκεφτούν, γιατί όπως γράψαμε υπάρχει και Θεός και θα έπρεπε να είχαν βάλει μυαλό με τα προβλήματα που αντιμετώπισαν. Περιμένουμε να συνεχίσουν και θα πάρουν απάντηση.