Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

.........φαπούλες

- Καλέ μας άνθρωπε, εμείς θέλουμε να έχεις την υγεία σου, αλλά έτσι όπως το πας, δεν σε βλέπουμε καλά. Εντάξει εμάς δεν μας φοβάσαι κι καλά κάνεις, αφού πιστεύεις πως θα σε σώσουν οι νοσταλγοί της παράγκας και άλλων καθεστώτων οι οποίοι είναι δίπλα σε βουλευτές και δημάρχους. Τον Θεό δεν τον σέβεσαι; Ο Θεός ξέρεις μας περνάει από δοκιμασίες και πρέπει να προσέχουμε....
Πρόσφατα πέρασες κι εσύ μια δοκιμασία, αλλά φαίνεται πως κάτι πήγε στραβά, αφού από το στόμα σου καθημερινά βγαίνουν "ακαθαρσίες" σε μορφή ύβρεων, συκοφαντίας και απειλών. Εμείς δεν παίζουμε μ΄ αυτά και όσο συνεχίζεις θα μαθαίνουν οι αναγνώστες μας , αυτοί οι λίγοι που μας ακολουθούν, πολλά και διάφορα.
Είμαστε έτοιμοι για ταξιδάκι, ώστε να μιλήσουν για σένα, αφού είσαι παράγοντας, άρα δημόσιο πρόσωπο, οι πρώην!!!!

- Από την Δευτέρα θα έχουμε καθημερινό ρεπορτάζ με θέματα που έχουν να κάνουν με τον Δήμο Χαλκιδέων. Θα προσπαθήσουμε με τον τρόπο μας να βοηθήσουμε την δημοτική αρχή ώστε να υλοποιήσει το πρόγραμμα που είχε για την κάθε περιοχή. Η δήμαρχος και οι περισσότεροι αντιδήμαρχοι ξέρουν πως  τα σχόλια, η κριτική και η αναφορά στα προβλήματα είναι πάντα καλοπροαίρετη.