Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και χρόνια πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν σήμερα και δεν είναι και λίγοι. Να είναι καλά, να έχουν την υγεία τους και ότι επιθυμούν. Να πούνε τα χρόνια μας πολλά, στην δική μας Ελένη, η οποία είναι δίπλα μας 28 ολόκληρα χρόνια, είναι η μάνα των παιδιών μας και μας στήριξε όσο κανείς άλλος, όλα αυτά τα χρόνια. Αυτή .....
είναι ο πλούτος μας και μαζί με τα παιδιά μας, ο θησαυρός μας. Χρόνια πολλά Ελένη και να ξέρεις πως σ΄ αγαπάμε πολύ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από μένα και τα παιδιά.

- Σήμερα γιορτάζουν πολλοί και αν επιχειρήσουμε ν΄ αναφερθούμε χωριστά στον καθένα, θα ξεχάσουμε πολλούς. Ας αναφερθούμε όμως στην δήμαρχό μας την κυρία Έλενα Βάκα, στην πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ την κυρία Ελένη Αϊδίνη, Στον Γενικό Αρχηγό του ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών,τον κ. Κώστα Γκαλούφα, στους προπονητές στίβου των παιδιών μας τον κ. Κώστα Μαρκόπουλο και τον κ. Κώστα Τριανταφύλλου. Χρόνια σας πολλά, χρόνια δημιουργικά και πάντα με υγεία.

- Πρωί πρωί σήμερα θα περιμένατε να γράψουμε τι αποφάσεις πήρε το ΔΣ της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ, αν πήρε, για την αναδιάρθρωση και όλα τα υπόλοιπα. Δεν έχουμε ιδέα και μένουμε στις φήμεςπου κυκλοφορούν από τους νοσταλγούς της παράγκας και της διαπλοκής και τις οποίες ενισχύουν μέλη του ΔΣ, με τους τρόπους που αναφέραμε πολλές φορές κααι δεν αξίζει να το επαναλάβουμε. Εμείς δεν δίνουμε εξετάσεις και δεν θα πάρουμε κανένα ρίσκο, αφού δεν εκπροσωπούμε καμιά ομάδα και δεν ζητήσαμε από κανέναν, ν΄ ανεβάσει ή να μην υποβιβάσει κάποια ομάδα. Το ΔΣ της ΕΠΣΕ θα πρέπει ν΄ αποδείξει πως δεν έχει σχέση με την διαπλοκή και τους νοσταλγούς.

- Μούγκα στην στρούγκα για το σκάνδαλο με το πετρέλαιο στο Δήμο Χαλκιδέων το οποίο από το 2015 μέχρι και το 2019 κόστισε στον Δήμο 400.000 ευρώ. Τα ραδιοφωνικά παπαγαλάκια τα οποία στήριξαν Παγώνη και Καθαροσπόρη στις Δημοτικές Εκλογές, έχουν καταπιεί την γλώσσα τους και ακόμη περιμένουμε να καλέσουν για εξηγήσεις τους δύο κυρίους. Είναι πολλά τα λεφτά φίλε!!!! Η άλλη η παπαγαλίνα η οποία μας λέει πως αυτή μας ενημερώνει πρώτη απ΄ όλους, τι έπαθε και δεν έκανε ούτε αναφορά στο θέμα; Έχουν πλάκα τελικά "οι μπουκωμένοι" της ενημέρωσης και κατά τ΄ άλλα κατηγορούν εμάς. Έχουν γίνει βαθύ λαρύγγι και ρουφάνε και καταπίνουν τις πραγματικές ειδήσεις.

- Εμείς πάντως αν η δήμαρχος κυρία Βάκα ή ο αντιδήμαρχος κύριος Γουρνής τους οποίους σεβόμαστε και στους οποίους έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη, εμπλακούν σε σκάνδαλο, θα τους κρεμάσουμε στα μανταλάκια αμέσως.. Πάντως σήμερα που η δήμαρχος γιορτάζει, πλάκα θα έχει αντί για λουλούδια να τις στείλουν οι εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο πετρέλαιο!!!!

- Για τον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών έχουμε γράψει και έχουμε πει πολλά. Τώρα που η ομάδα θα ξεκινήσει το νέο της ταξίδι στις Εθνικές κατηγορίες, θα προσπαθήσουμε να βρεθούμε δίπλα της και να στηρίξουμε την προσπάθεια της διοίκησης. Τον τρόπο θα τον βρούμε και όταν οι εξυγιαντές του ποδοσφαίρου, πάρουν αποφάσεις, θα συζητήσουμε με την διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών για το αν και πως μπορούμε να βοηθήσουμε.