Τρίτη 19 Μαΐου 2020

Ενημερωτικές Συναντήσεις με Προπονητές Στίβου και Καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου «Ν.Σκαλκώτα».




Στα πλαίσια της επαναλειτουργίας τόσο των δομών καλλιτεχνικής εκπαίδευσης, όσο και των αθλητικών εγκαταστάσεων του ΔΟΑΠΠΕΧ, η Πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, Ελένη Αϊδίνη, χθες Δευτέρα 18/5/20 πραγματοποίησε δύο ξεχωριστές συναντήσεις με τους προπονητές στίβου της αθλητικής  κοινότητας και ακολούθως με το Διευθυντή Πάνο Στέλιο και καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου «Ν. Σκαλκώτα», με θέμα τη μέριμνα του οργανισμού για τα μέτρα προστασίας και την ενημέρωση τους για την πιστή εφαρμογή των οδηγιών ασφαλούς....
επαναλειτουργίας των καλλιτεχνικών και αθλητικών δομών του οργανισμού, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της υγειονομικής επιστημονικής επιτροπής και των ΚΥΑ που ορίζουν τους κανόνες και τον τρόπο λειτουργίας.

Η Πρόεδρος ενημέρωσε ότι ο ΔΟΑΠΠΕΧ έχει ήδη λάβει ήδη μέτρα για την απολύμανση όλων των χώρων, την τοποθέτηση απολυμαντικών συσκευών στις εισόδους των κτιρίων και την προμήθεια υλικών αντισηψίας και καθαριότητας για την υγιεινή τόσο του προσωπικού όσο και των χρηστών των εγκαταστάσεων.
Στη συνέχεια η κα. Αϊδίνη, ευχαρίστησε όλους για την κατανόηση και τη συνεργασία τους και τόνισε ιδιαίτερα ότι η επιστροφή στη νέα κανονικότητα θα γίνει με μικρά βήματα και με γνώμονα την ασφάλεια όλων και την προστασία της υγείας του ατόμου.
Τέλος, επισήμανε ότι με υψηλό το αίσθημα της ατομικής ευθύνης, την πιστή εφαρμογή των οδηγιών υγιεινής, θα επιτύχουμε να πάρουμε πάλι τις ζωές στα χέρια μας με νέες όμως συνθήκες και κανόνες, που όλοι πρέπει να σεβαστούμε και να εφαρμόσουμε, με κύριο μέλημα την ασφάλεια και την εμπιστοσύνη.