Τετάρτη 20 Μαΐου 2020

Γιατί να σχολιάσουμε;

Φίλες και φίλοι αναγνώστες ζητήσατε να σχολιάσουμε μια συνέντευξη του κυρίου Γιώργου Τόλια στον κύριο Βέττα με θέμα τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και την διάθεσή του ν΄ ασχοληθεί με τα διοικητικά της ομάδας. Χθες το βράδυ πήραμε κι ένα μήνυμα από άνθρωπο ο οποίος έχει σχέση με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και το οποίο μήνυμα αναφερόταν σε πολλά και ...
ιδιαίτερα στην τελευταία θητεία του κυρίου Τόλια και στα όσα ακολούθησαν.
Αγαπητέ αναγνώστη, ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πέρασε πολλά, για πολλά χρόνια. Δεν θέλουμε να σχολιάσουμε τίποτα από τα όσα είπε ο κ. Τόλιας στην συνέντευξη. Τον σεβόμαστε και δεν θέλουμε να γράψουμε κάτι, γιατί δεν είμαστε και γιατροί για να αφαιρέσουμε από μέσα του, το μικρόβιο που έχει μέσα του για την ομάδα, όπως ο ίδιος είπε.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πέρασε δύσκολα όλα αυτά τα χρόνια και στο πρωτάθλημα που πέρασε, κάποιοι με τον τρόπο τους και την προσπάθειά τους, τον κράτησαν ζωντανό. Εμείς περιμένουμε τις αποφάσεις αυτών των ανθρώπων, γιατί αυτοί κράτησαν ζωντανή την ομάδα και κανείς άλλος.
Οι περισσότεροι έλεγαν να αποσυρθεί η ομάδα από το πρωτάθλημα και έδωσαν αγώνα για να γίνει αυτό. Αυτά δεν πρέπει να τα ξεχνάει κανείς.