Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας.  Έχουμε δρόμο μπροστά μας όπως λένε και οι κύριοι Τσιόρδας και Χαρδαλιάς, αλλά μέχρι εδώ τα πήγαμε πολύ καλά και κάποια στιγμή κι ο ΣΥΡΙΖΑ και τα άλλα κόμματα θα πρέπει να το καταλάβουν και να μην προσπαθούν να δημιουργούν....
προβλήματα. Τους αρέσει δεν τους αρέσει, αυτή η κυβέρνηση, κέρδισε την μάχη με τον κορονοϊό και θα κερδίσει κι την μάχη της οικονομίας, γιατί δεν έχει μπαχαλάκηδες υπουργούς και βουλευτές..

- Φαγώθηκε ο φίλος μας και θέλει να μάθει τι θα γίνει με την αναδιάρθρωση στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο. Πιστεύω πως το θέμα έχει κλειδώσει και θα υπάρξουν ανακοινώσεις σε λίγες μέρες. Πριν λίγο καιρό είχαμε γράψει πως το πιθανότερο σενάριο ήταν αυτό με έναν (1) όμιλο στην Α΄ Κατηγορία και με 16 ομάδες, 3 ομίλους στην Β΄ Κατηγορία με δέκα (10) ή ένδεκα (11) ομάδες και την Γ΄ Κατηγορία όπως ήτανε. Από την Β΄ Κατηγορία θ΄ ανέβουν στην Α΄ 4 ομάδες και από την Γ΄στην Β΄ Κατηγορία 3 ομάδες, δηλαδή οι πρωταθλητές. Κάπως έτσι θα είναι τα πράγματα και έτσι θα είναι και πολύ κοντά στην προκήρυξη των πρωταθλημάτων.

- Όλα δείχνουν πως τελικά το ΔΣ της ΕΠΣΕ δεν υπέκυψε στις πιέσεις που ασκήθηκαν στα μέλη του και έτσι δεν φτάσαμε να έχουμε ομίλους και στην Α΄ Κατηγορία, αλλά ούτε και ανόδους ομάδων οι οποίες δεν θα είχαν λογική. Η Β΄ Κατηγορία θα έχει 3 ομίλους με 10 ή 11 ομάδες ο καθένας και μόνο για την περίοδο 2020-2021 ώστε να μειωθούν τα έξοδα μετακινήσεων των ομάδων.

- Πάντως οι πληροφορίες από την ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ λένε πως παρά την υγειονομική κρίση και την διακοπή των πρωταθλημάτων που είχαμε, μπήκε το νερό στο αυλάκι και όλα θα πάνε καλά.  Εμείς που ο ρόλος μας είναι "να γκρινιάζουμε" δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα να συγχαρούμε το ΔΣ για ότι καλό, όπως κάνουμε πάντα. Πρέπει όμως και το ΔΣ κάποια στιγμή ν΄ αναγνωρίσει πως κι εμείς με "την γκρίνια μας" κάτι προσφέραμε, ώστε να μην υποκύψουν σε πιέσεις.

- Για το θέμα του Κυπελλούχου Εύβοιας, η ΕΠΣΕ θα μπορούσε έστω και άτυπα να προχωρήσει σ΄ έναν αγώνα μεταξύ ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ και ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ έστω και τον Αύγουστο και να του δώσει τα χαρακτηριστικά τελικού κυπέλλου.