Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Καλησπέρα σας κύριοι

Για να βάλουμε κάποια πράγματα στην θέση τους, ώστε κάποιες κοτούλες να πάνε σε άλλο κοτέτσι, γιατί σ΄ αυτό που είναι μέχρι τώρα, ο κόκορας δεν μπορεί πλέον να τους βοηθήσει και γι΄ αυτό δεν παράγουν αυγά!!!! Να ψάξουν δηλαδή για άλλον κόκορα.
Όσο για μας, ξέρουμε καλά τι κάνουμε και πως το κάνουμε, αλλά το κυριότερο το πότε το κάνουμε.
Την καλησπέρα μας και σ΄ αυτούς που μας κατηγορούν για την στάση μας, απέναντι στον πρόεδρο της ΕΠΣΕ κύριο Γιάννη Ρέτσα. Είναι οι όψιμοι φίλοι του και....
αυτοί που πάντα και χωρίς να τους το ζητάνε, γλείφουν και χαϊδεύουν αυτιά.
Το χέρι του στην φωτιά δεν το βάζει κανείς και για κανέναν, αλλά αν πιστεύουμε σε κάποιον και θέλουμε να τον βοηθήσουμε, θα πρέπει να του λέμε την άποψή μας, θα πρέπει να του δείχνουμε τις "λακκούβες" και να του θυμίζουμε το πρόσφατο παρελθόν.
Θέλαμε και θέλουμε να πετύχει ο κύριος Ρέτσας και να βοηθηθεί το Ευβοϊκό Ποδόσφαιρο.
Εμείς δεν αλλάζουμε τις απόψεις μας και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε ανθρώπους που δεν κάνουν κωλοτούμπες και δεν υποκύπτουν σε πιέσεις.
Αν κάποιοι θα πρέπει να ερωτηθούν, είναι αυτοί που εκθέτουν τον κύριο Ρέτσα με αυτά που λένε στις παρέες τους, αλλά κι αυτοί οι οποίοι τηλεφωνούν σε σωματεία και τους μεταφέρουν διάφορα, χωρίς να έχουν το οκ του ΔΣ της ΕΠΣΕ κι ενώ είναι μέλη του.
Ο πρόεδρος κύριος Ρέτσας έχει κάθε δικαίωμα να θυμώνει μαζί μας, αλλά να ξέρει πως στο τέλος θα θυμώσει με άλλους.