Κυριακή 17 Μαΐου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή Κυριακή και να είσθε καλά στην υγεία σας. Επειδή σιγά σιγά και με μέτρο πάμε για μια νέα κανονικότητα, ας προσέχουμε για να είμαστε και αύριο υγιείς.

- Κυριακή λοιπόν σήμερα και θα σας ....
αφήσουμε ήσυχους να περάσετε όμορφα σε κάποια παραλία.  Αν θέλετε πάντως κάτι για να έχετε να κάνετε, θα σας κάνουμε μια ερώτηση. Γιατί και με ποιον τρόπο οι νοσταλγοί της παράγκας έχουν όπως λένε στο χέρι και πιέζουν την ΕΠΣ Εύβοιας;; Τι ξέρουν και λένε πως αν το ΔΣ δεν κάνει την αναδιάρθρωση όπως αυτοί θέλουν, θα τραβήξουν το σχοινί; 

- Στα σχέδιά τους είναι να καταργηθεί η Γ΄ Κατηγορία ή κάποιες ομάδες τους ν΄ ανέβουν κατηγορία!!! Δυστυχώς όλα δείχνουν πως χρησιμοποίησαν κάποιους και θα τους πετάξουν όπως κι τις λεμονόκουπες. Εμείς αυτούς τους κάποιους τους πιστέψαμε, αλλά ειλικρινά δεν μπορούμε να τους βοηθήσουμε  Ας βρουν την δύναμη, ώστε να μην υποκύψουν και μετά βλέπουμε.

- Συνεχίστε έτσι όπως το πάτε κάποιοι της ντιπολίτευσης του Δήμου Χαλκιδέων και θα δείτε τον αριθμό τον συμβούλων σας να πέφτει στα χαμηλά!! Πάντως κυκλοφόρησε και η φήμη, πως οι περισσότεροι σύμβουλοι του κ. Παγώνη, θα είναι υποψήφιοι και στις επόμενες δημοτικές εκλογές, αλλά όχι με το ψηφοδέλτιο Παγώνη. Γυναίκα θα είναι η υποψήφια δήμαρχος!!!!

- Απόλυτη σιωπή για το θέμα με τον τύπο, ο οποίος παροτρύνει τους πολίτες να δέρνουν τους ανθρώπους της ενημέρωσης!!!  Αλήθεια τι λέει ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας, ο οποίους εκπροσωπεί τους εργαζόμενους; Τι λέει το ΔΣ του Εργατικού Κέντρου;  Τι λένε οι συνεργάτες αυτού του  τύπου; 

- Ο κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να διαμαρτυρηθεί για ότι νομίζει άδικο. Κάποιοι όμως δεν πρέπει να χρησιμοποιούν τους πολίτες για να κάνουν τις δουλειές τους. Το θέμα με τις ανεμογεννήτριες δεν είναι καινούργιο. Η Νότια Εύβοια το ξέρει καλά. Πριν 1 περίπου χρόνο είχαμε το ίδιο θέμα στο δήμο Ερέτριας. Φώναζαν κάποιοι, αλλά τους χάσαμε στην συνέχεια, αφού οι επενδυτές, ξέρουν να κλείνουν στόματα. Τώρα κάποιοι θέλουν να εκμεταλλευθούν την αντίδραση των πολιτών για την Δίρφυ, αλλά μόλις οι επενδυτές τους "μπουκώσουν" με διαφημισούλα θα σωπάσουν για λίγο καιρό!!!!

- Καλή Κυριακή να έχετε και εκτός απροόπτου θα τα πούμε αύριο.