Τρίτη 19 Μαΐου 2020

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, μπορεί κάποιοι να θέλουν να ξεχάσουμε, αλλά δεν θα τους περάσει. Η γενοκτονία είναι γεγονός και οι Τούρκοι δολοφόνοι. Ημέρα μνήμης η σημερινή. Τιμή και δόξα....
στους ΈΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ.

- Τι να γράψουμε εμείς για τις ανεμογεννήτριες; Περίεργο δεν είναι που οι αντιδράσεις οι ξεσηκωμοί και οι επαναστατική γυμναστική, έρχονται κατόπιν εορτής; Τώρα όλοι είναι ενάντια στις ανεμογεννήτριες γιατί θέλουν να σώσουν το περιβάλλον!!! Αλήθεια γιατί όλοι μιλάμε για καθαρή ενέργεια και δεν θέλουμε ανεμογεννήτριες στο δικό μας βουνό, αλλά στο βουνό του άλλου; Να τελειώνουμε με αυτό το παιχνιδάκι. Κάθε χρόνο χάνουμε χιλιάδες στρέμματα δάσους από φωτιά και όλοι κλαίμε πάνω στα καμμένα. Είναι πλέον γεγονός πως το παρελθόν μας έχει διδάξει πως στο τέλος ως δια μαγείας, οι ανεμογεννήτριες παίρνουν την θέση τους στα βουνά και οι φωνές σταματούν. Μεγάλο παράδειγμα η Νότια Εύβοια και όχι μόνο. 

- Σιγά σιγά γέμισαν οι παραλίες κόσμο, τα σχολεία μαθητές, τα γήπεδα αθλητές και σε λίγο θα γεμίσουν και οι καφετέριες και οι ταβέρνες. Κανόνες λένε, για τους αθλητές, αλλά ελεύθερα δεκάδες πολίτες να τρέχουν χωρίς κανόνες σε όλα τα γήπεδα και όχι μόνο.  Τέλος πάντων. Έλληνες είμαστε και δεν θα διορθωθούμε ποτέ, όποιος κορονοϊός κι αν περάσει.

- Περιμένουμε τις αποφάσεις της ΕΠΣ Εύβοιας για την αναδιάρθρωση και θα δούμε αν τελικά θα γίνει με σημαία το ρουσφέτι και το βόλεμα κάποιων, αν η ΕΠΣΕ θα υποκύψει σε πιέσεις κι αν τελικά δικαιωθούν οι νοσταλγοί της παράγκας. Το χέρι μας στην φωτιά δεν θα το βάλουμε για κανέναν και φυσικά θα πρέπει να σταματήσει εδώ το θέμα αυτό και οι διοικούντες την Ένωση, να το κλείσουν τώρα χωρίς χρονοτριβή.