Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

....σουτάκια

- Εμείς ως apopsignomi.blogspot.com έχουμε κάθε δικαίωμα να γράφουμε ελεύθερα την άποψή μας για τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ Εύβοιας, όπως κάναμε πάντα χωρίς εξαιρέσεις.  Κρίναμε και μάλιστα αυστηρά τον Παπακωνσταντίνου, ακόμη και για τις επιλογές του και τους ανθρώπους για τους οποίους είχε αποδείξεις για την συμπεριφορά τους και παρ΄ όλα αυτά τους είχε δίπλα του και τους βοηθούσε ώστε να το παίζουν παράγοντες.
Κρίναμε και μάλιστα πολύ αυστηρά....
τον Ψαθά και αυτό ο σημερινός πρόεδρος κύριος Ρέτσας το ξέρει πολύ καλά.
Τι κερδίσαμε και τι χάσαμε;
Κερδίσαμε πολλά γιατί αντέξαμε και δεν υποκύψαμε και το κυριότερο δεν αφήσαμε ποτέ σε ησυχία τους νοσταλγούς της παράγκας. Δεν χάσαμε σχεδόν τίποτα και γράφουμε σχεδόν, γιατί περιμένουμε να δούμε, αν για μια ακόμη φορά, θα πρέπει να παραδεχθούμε, πως κάποιοι δεν άξιζαν ούτε μιας καλής κουβέντας.
Εμείς δημόσια και φανατικά στηρίξαμε το ψηφοδέλτιο της σημερινής διοίκησης και φυσικά ήμασταν το μόνο ΜΜΕ, το οποίο σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις, δεν στήριξε κάποιον άλλον.
Δεν μας ενοχλεί καθόλου το ότι σήμερα, μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ, για να αποφύγουν την κριτική και τα σχόλια, με τον τρόπο τους φίμωσαν πολλούς.
Εμείς συνεχίζουμε στο δρόμο μας και απλά ενημερώνουμε τους αγαπητούς κυρίους του ΔΣ, πως κάποιοι πιέζουν, για να μην γράψουμε πως εκβιάζουν, ώστε να προχωρήσει η ΕΠΣΕ στην αναδιάρθρωση σύμφωνα με τα θέλω των νοσταλγών της παράγκας, αλλά και να αποσπάσουν την ψήφο της ΕΠΣΕ υπέρ των εξυγιαντών της ΕΠΟ!!!
Το σχέδιο είναι πλέον γνωστό σε πολλούς και πραγματικά, δεν είναι η πρώτη φορά που θα το δούμε. Τα ίδια πρόσωπα είχαν οδηγήσει με τον ίδιο τρόπο, αλλά με διαφορετική αιτία κι άλλα μέλη σε παραίτηση.
Στην ΕΠΟ μέλος του ΔΣ έχει στα χέρια του τα στοιχεία και αν η ΕΠΣΕ δεν ψηφίσει τους εξυγιαντές, τότε θα προχωρήσουν σε διαδικασία έκπτωσης ενός από τα μέλη του ΔΣ.
Το θέμα έχει φτάσει και στον προθάλαμο του γραφείου του κυρίου Αυγενάκη, ώστε αν η αναδιάρθρωση δεν γίνει όπως την θέλουν οι νοσταλγοί της παράγκας, να ξεκινήσει η διαδικασία έκπτωσης.
Πρόεδρε κύριε Ρέτσα, εμείς όπως ξέρετε, δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας και δεν είμαστε χθεσινοί ούτε στο χώρο του ποδοσφαίρου, ούτε στο χώρο της πολιτικής και φυσικά δεν είμαστε Νεοδημοκράτες για βόλεμα ή για τα συμφέροντά μας, αλλά από ιδεολογία.
Επιτρέψτε μας λοιπόν να γράψουμε, πως η όποια διάψευση των όσων γράφουμε, θα προκαλέσει γέλια κι φυσικά θα απαντηθεί.