Τετάρτη 20 Μαΐου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. όλα πάνε καλά μέχρι σήμερα και σιγά σιγά μπαίνουμε στην κανονικότητα και μακάρι αυτή η πορεία να συνεχισθεί και να μην επανέλθει ποτέ με την ίδια δυναμική ο κορονοϊός. Για να γράφουμε αλήθειες η κυβέρνηση Μητσοτάκη άκουσε τους ειδικούς και πέτυχε το καλύτερο δυνατό ....
αποτέλεσμα. Φανταστείτε να ήταν κυβέρνηση οι μπαχαλάκηδες τι θα γινόταν. Ο Θεός μας φύλαξε και έφυγαν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ πριν έρθει ο κορονοϊός.

- Κυρίες και κύριοι να το δούμε κι αυτό από την ΕΠΣΕ και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να χειροκροτήσουμε. Σε ανακοινώσεις διαβάζουμε πως για μία ακόμη φορά δεν θα συνεδριάσουν στα γραφεία της ΕΠΣΕ ή σε κάποιον άλλον χώρο οι διοικούντες, αλλά με την μέθοδο της τηλεδιάσκεψης. Δεν μας αρέσει να χάνουμε στοιχήματα, αλλά θα βάζαμε στοίχημα πως αυτό κατά την άποψή μας δεν θα γίνει. Πιστεύουμε πως οι περισσότεροι από τα μέλη του ΔΣ, δεν διαθέτουν κάποια εφαρμογή για να συμμετέχουν ή δεν τα γουστάρουν αυτά. Τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει πως τηλεδιάσκεψη δεν θα υπάρξει και είναι λογικό να μην υπάρξει κι απόφαση για το σοβαρό θέμα της αναδιάρθρωσης.

- Προφανώς ο πρόεδρος κύριος Γιάννης Ρέτσας θα τηλεφωνεί σε κάθε μέλος της διοίκησης ξεχωριστά και θα ζητάει τις απόψεις του ή θα προτείνει ο ίδιος κάτι και βλέπουμε. Τώρα μπορεί και να μας διαψεύσουν, αλλά έτσι θα γίνει ότι γίνει. Θα μπορούσαν όμως να ζητήσουν βοήθεια από κάποιον φορέα και να προχωρούσαν σε τηλεδιάσκεψη, ώστε όλα να είχαν τελειώσει, αν και πιστεύουμε πως έπρεπε να ζητήσουν έναν χώρο, ας πούμε στην Αντιπεριφέρεια ή στον Δήμο κι να τα πούνε από κοντά. 

- Μπαχαλομπάχαλο με το θέμα της Αθλητικής Ιδιότητας, αφού σχεδόν τα μισά αθλητικά σωματεία και ίσως και περισσότερα δεν την έχουν και τώρα τρέχουν να εγγραφούν στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για να προλάβουν. Βγήκε και ο Γραμμένος και ζήτησε να ενισχυθούν οικονομικά τα σωματεία από το κράτος. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ αργά θυμήθηκε τα σωματεία, αφού και κατά την διάρκεια της θητείας του, ούτε ένα ευρώ δεν πήραν. Το κράτος θα ενισχύσει τα σωματεία, αλλά απευθείας και όχι μέσα από τα γρανάζια της ΕΠΟ.

- Στον ΔΟΑΠΠΕΧ μπορεί να κουράσθηκαν, μπορεί να ταλαιπωρήθηκαν, αλλά κατάφεραν να είναι εντάξει με τα πρωτόκολλα και οι αθλητές να μπαίνουν στους αθλητικούς χώρους με ασφάλεια. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους και να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο.

- Για να δούμε σήμερα αν κάποιοι από την πρώην Δημοτική Αρχή θα βγούνε να πάρουν θέση για το σκάνδαλο των 400.000 ευρώ με το πετρέλαιο. Ο κύριος Παγώνης και ο κ. Καθαροσπόρης οι οποίοι ήταν στα πράγματα, θα πρέπει να πούνε στους δημότες, γιατί πλήρωναν γι να έχουν πετρέλαιο κάποιοι άλλοι. Γιατί με χρήματα τον Δημοτών πλήρωναν για τον ΦΟΣΔΑ, ο οποίος δεν παίρνει και λίγα από τον Δήμο Χαλκιδέων για την διαχείριση των σκουπιδιών. Η δήμαρχος κυρία Βάκα έκανε αυτό που έπρεπε. Ανακάλυψε το σκάνδαλο κι πήγε στον εισαγγελέα.