Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα. Μπήκαμε πλέον σε μια εποχή, κατά την οποία θα πρέπει να μην ζούμε με τον φόβο, αλλά με το να διατηρήσουμε τα μέτρα υγιεινής, ακόμη κι αν ο κορονοϊός εξαφανιστεί. Να προσέχουμε. Το κυριότερο είναι να μην κυκλοφορούμε όταν έχουμε κάποια .....
συμπτώματα, για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας, την οικογένειά μας, τους φίλους μας και όλους τους άλλους.

- Δεν μας ενοχλεί η άποψη των άλλων. Μας ενοχλεί που τους ενοχλεί η δική μας. Γιατί άραγε κάτι παθαίνουν όταν τους λες την αλήθεια; Κύριοι, εμείς όχι μόνο έτσι θα συνεχίσουμε, αλλά θα πάμε και σε σκληρότερη γραμμή. Είχατε να λέτε πως μας έβαζε ο Παπακωνσταντίνου να γράφουμε όσα γράφουμε, ώστε όταν έρθει η ώρα να έχει έτοιμο το έδαφος!! Τώρα αυτό το επιχείρημα ξέφτισε και δεν ισχύει, αφού ΟΛΟΙ ξέρετε πως το 2023 που θα γίνουν οι εκλογές στην ΕΠΣΕ, ο Παπακωνσταντίνου όχι μόνο δεν θα είναι υποψήφιος, κάτι που το έχει δηλώσει εδώ και καιρό, αλλά ούτε στην Ελλάδα δεν θα είναι. Αργότερα σήμερα θα γράψουμε αλήθειες και για το πως οι νοσταλγοί της παράγκας, πιέζουν την ΕΠΣΕ και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κύριο Ρέτσα, για να περάσουν τα δικά τους σχέδια και τα οποία δεν είχαν μπορέσει να περάσουν όταν πρόεδρος ήταν ο κ. Παπακωνσταντίνου και προς τιμή του, δεν είχε υποκύψει στην συνέχεια και ο κ. Ψαθάς.

- Ψάξτε όποια στενά και όποιες απομακρυσμένες περιοχές θέλετε και δώστε στην δημοσιότητα όσες φωτογραφίες θέλετε. Άλλαξαν πολλά ως προς την καθαριότητα στο Δήμο Χαλκιδέων και αυτό δεν το λένε αυτοί που ψήφισαν αυτή την δημοτική αρχή, αλλά αυτοί που ψήφισαν Παγώνη, Καθαροσπόρη και δηλώνουν πως αν γινόταν τώρα Δημοτικές Εκλογές, θα ψήφιζαν Βάκα και καλούν τους Δημοτικούς Συμβούλους της αντιπολίτευσης να στηρίξουν με την ψήφο τους στο Δημοτικό Συμβούλιο την όποια προσπάθεια, χωρίς να βάζουν το παραταξιακό συμφέρον πάνω από το καλό του Δήμου και των Δημοτών.

- Ποτέ δεν αποσύραμε την εμπιστοσύνη μας από το πρόσωπο του Περιφερειάρχη μας, του κυρίου Φάνη Σπανού. Ο Φάνης μας κέρδισε με το σπαθί του και μαζί με τους συνεργάτες του, στις εκλογές και αυτό πόνεσε πολλούς. Ο Φάνης δεν ανήκει σ΄ αυτούς που τρέχουν πίσω από τα θέλω ανθρώπων της ενημέρωσης και παριστάνουν τους καθαρούς, αλλά και αυτούς που όσα κάνουν τα κάνουν για το συμφέρον των πολιτών!! Ποιοι τα λένε κι τα κάνουν αυτά; Αυτοί που υπηρέτησαν τον ΣΥΡΙΖΑ, για να έχουν μια καρέκλα. Αυτοί οι οποίοι κρίθηκαν από τους πολίτες της Περιφέρειας και ήρθαν τρίτοι και καταϊδρωμένοι. Ας το καταλάβουν ΟΛΟΙ. Ο Φάνης δουλεύει και όποιος δουλεύει θα κάνει και λάθη.