Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

....φαπούλες

- Η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική και όχι αυτή που παρουσίασε ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ κύριος Ρέτσας σε ότι έχει να κάνει με τον κύριο Γιάννη Παπακωνσταντίνου και την σχέση που έχει πλέον μαζί του.
Ο κ. Ρέτσας δεν είπε την αλήθεια και το πρόβλημα δεν ήταν ούτε η επιτροπή διαιτησίας, ούτε η οικονομική ενίσχυση  του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ σε ένα του ταξίδι πριν 2 χρόνια αν δεν κάνουμε λάθος.
- Κύριε Ρέτσα για να ορίσει κάποιος μια επιτροπή, πρέπει να πάρει απόφαση το ΔΣ και την πήρε. Εσείς διαφωνήσατε στην συνέχεια και όχι όταν έπρεπε. Ο κ. Πίσχινας ήταν αυτός ....
που είχε αντίρρηση και απλά εσείς μετά, είπατε να πάτε με την γραμμή Πίσχινα, αφού πλέον ο Παπακωνσταντίντου με απόφαση των εξυγιαντών είχε απομακρυνθεί.
- Κύριε Ρέτσα η οικονομική ενίσχυση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν έγινε όταν ήταν πρόεδρος ο κ. Παπακωνσταντίου, αλλά ο κύριος Ψαθάς και καλά έγινε. Το αν έγινε με τον τρόπο που έπρεπε ή όχι, αυτό είναι άλλη ιστορία.
Αυτή είναι η αλήθεια κύριε Ρέτσα και όχι αυτά που είπατε και φυσικά η σχέση σας με τον κύριο Παπακωνσταντίνου, δεν μπορεί παρά να χαρακτηρισθεί κάτι λιγότερο από ακραία τυπική και από μακριά.
Δεν είναι η ώρα για να κρίνει κανείς όλα αυτά, αλλά να μην λέτε και πράγματα που δεν ισχύουν.
Εσείς έχετε πάρει τις αποφάσεις σας και χαράξατε το δρομολόγιό σας και ο κ. Παπακωνσταντίνου πήρε τις δικές του αποφάσεις και χάραξε το δικό του δρομολόγιο.
Η δική μας άποψη είναι πως οι δρόμοι σας έχουν χωρίσει και φυσικά ξέρατε όλοι σας πως ο κ. Παπακωνσταντίνου δεν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές αφού δεν θα είναι καν στην Ελλάδα.