Κυριακή 3 Μαΐου 2020

Καλημέρα

-Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή Κυριακή. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ακόμη και τώρα που θα μπορούμε να κυκλοφορούμε χωρίς SMS και ....
διάφορες άδειες.  Το ρίσκο δεν θα είναι μικρό και ευχόμαστε όλα να πάνε καλά.

- Δύσκολα τα πράγματα για τον αθλητισμό και φυσικά για το ποδόσφαιρο, στο οποίο οι εξυγιαντές θέλουν ο τελικός κυπέλλου να παιχθεί στα ζάρια ή κορώνα γράμματα ή με το μονά - ζυγά ή απλά με τα μπαλάκια της κλήρωσης. ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ και ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ ΝΕΑΣ ΛΑΜΨΑΚΟΥ ούτε να σκεφτούν δεν θέλουν μια τέτοια διαδικασία και καλά θα κάνει η ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ να αντιδράσει και να διεξαχθεί ο τελικός αργότερα.

- Τώρα είναι η ώρα κατά την οποία το ΔΣ της ΕΠΣΕ θ΄ αποφασίσει και θα προχωρήσει στην αναδιάρθρωση των κατηγοριών, χωρίς να μηδενίσει τα πάντα και χωρίς να χαρακτηρίσει πρωταθλητές όλες τις ομάδες. Χρόνος υπάρχει, όπως υπάρχουν και πιέσεις προς μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ, από γνωστούς νοσταλγούς της παράγκας οι οποίοι με τον τρόπο αυτόν θέλουν να εκθέσουν το ΔΣ, αφού διαδίδουν πως το ελέγχουν!!!!!

- Καλά κάνουν και θέλουν όλοι ν΄ ανέβουν στην Α΄ Κατηγορία, αλλά θα πρέπει όλοι να έχουν στο μυαλό τους πως αν η Α΄ έχει 18 ομάδες, στο τέλος για να επανέλθει στις 16 θα υποβιβαστούν 5 ομάδες κι αν υποβιβαστεί ομάδα πό την Γ΄  Εθνική τότε θα υποβιβαστούν 6!!!! 

- Την γνώμη των φίλων της ομάδας, αλλά και γενικότερα των φιλάθλων ζητάει ο πρόεδρος του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ κύριος Στούπας για το θέμα του τελικού Κυπέλλου και χαρακτήρισε παρωδία την απόφαση της ΕΠΟ, η οποία λέει να βγει ο Κυπελλούχος με κλήρωση!! Αγαπητέ πρόεδρε είμαστε σίγουροι πως ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ με διοίκηση Στούπα, ούτε ως αστείο δεν θα είχε συμμετοχή σ΄ αυτή την απόφαση ντροπή. Ελπίζουμε πως ούτε η ΕΠΣΕ θα υιοθετήσει κάτι τέτοιο.

- Χαλαρά σήμερα και από αύριο βλέπουμε.