Κυριακή 3 Μαΐου 2020

....σουτάκια

- Τι πρόταση να κάνουμε στον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ και στον πρόεδρο κ. Γιώργο Στούπα για το θέμα του Τελικού Κυπέλλου Εύβοιας; Αδυνατούμε κύριε Στούπα και το μόνο που θα ευχηθούμε, είναι να πάνε όλα καλά κααι να φύγει ο ΗΡΑΚΛΗΣ από τους εξυγιαντές της ΕΠΟ. Να πέι σε κάποια λίγκα, γι να μην μπλέξει με τα μυαλά τους. Εσείς κύριε Στούπα είχατε δηλώσει ....
πολλές φορές πως όποια ομάδα πάει στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ, πρέπει να κερδίσει άνοδο για το επαγγελματικό, γιατί στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ δεν αξίει να πετ΄ς χρήματα.
Κύριε Στούπα, οι φωστήρες της ΕΠΟ, είναι ικανοί να βρούνε παραθυράκι και να μην πάνε ούτε σε εκλογές γι ΔΣ. Μπορεί να το παίξουν στα χαρτιά, στα ζάρια ή να πάνε κι αυτοί στα μπαλάκια της κληρωτίδας!!!
Εμείς κάτι θα σας προτείνουμε.
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ να πάρει ένα κύπελλο, πολύ μεγάλο και να το πάει στην ΕΠΣΕ, γι να κρατάμε και την ιεραρχία, η οποία θα το παραδώσει στην ΕΠΟ. Θα είναι το κύπελλο βλακείας και δυσφήμισης του ποδοσφαίρου και του θεσμού του κυπέλλου.
Όχι κύριε Στούπα. Δεν ήταν πρωταπριλιά την ημέρα που πήραν την απόφαση. Τι σημασία όμως έχει;
Σημασία έχει πως δεν διαβάσαμε και κανέν σχόλιο του προέδρου της ΕΠΣΕ κυρίου Γιαννη Ρέτσα για το θέμα. Ο πρόεδρος συνήθως κάνει σχόλια και συνήθως δεν αντιδρά στις αποφάσεις της ΕΠΟ. Θα περιμένουμε να δούμε τι θα πει, αν πει, τώρα.