Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά. Ένα ακόμη ΠΣΚ μπροστά σας, αλλά μοιάζει να έχει πολλούς κινδύνους και πρέπει να προσέχετε. Καλά είναι και τα ξενύχτια, αλλά ο κορονοϊός είναι εδώ. Μεγάλος ο κίνδυνος για όλους μας. Πάντως κίνδυνος για όλες και ...
όλους είναι και το κάπνισμα και πρέπει να το κόψετε. Συγνώμη αλλά είναι τραγικό να ξέρετε πως σας δημιουργεί πρόβλημα στην υγεία σας και να μην το σταματάτε. Προσπαθήστε.

- Στον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ τα είπανε πάλι χθες και κάπου διάβασα πως πάλι δεν είχαν απαρτία. Θέμα απαρτίας χθες δεν υπήρχε. Ήταν η 2η Γενική Συνέλευση και μπορούσε να γίνει με όσους ήταν παρόντες. Το θέμα πρέπει να κλείσει μέχρι το τέλος του μήνα και η διοίκηση Δημήτρη Τσιτίνη να συνεχίσει έχοντας στο πλευρό της ανθρώπους που μπορούν  να βοηθήσουν. Στον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ δεν πρέπει να γκρεμίσουν όσα έχουν χτίσει και για να το πετύχουν αυτό σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να οδηγήσουν στο "άντε γειά" τον πρόεδρο κύριο Τσιτίνη και τους 2 - 3 ανθρώπους που είναι εργάτες δίπλα του.

- Προβλήματα διαβάζουμε πως έχει και ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ, αλλά πιστεύουμε πως θα βρεθεί λύση. Οι διοικούντες την ομάδα δεν είναι δυνατόν να μην σχεδίασαν τα δύο τελευταία χρόνια το αύριο της ομάδας. Θα έχουν το σχέδιό τους και σίγουρα θέλουν ενίσχυση και βοήθεια από πολλούς. Η ομάδα δεν πρέπει να μπει πάλι σε περιπέτειες. Ας φροντίσουν λοιπόν να δώσουν λύση σύντομα.

- Εμείς θα γράφουμε αλήθειες κι ας μας κόψουν και την καλημέρα. Θα στενοχωρηθούμε, αλλά εμείς τους ανθρώπους που έχουμε σε εκτίμηση κι τους οποίους στηρίζουμε, δεν θα τους χαϊδέψουμε αυτιά και δεν θα τους υποσχεθούμε στήριξη στις επόμενες εκλογές.  Θα γράφουμε για την ανοχή που δείχνουν σε κάποια πράγματα και θ πιέζουμε ώστε να πάρουν τέλος οι αρπαχτές κάποιων σε βάρος των Δημοτών. Την καλημέρα μας στον ΔΟΑΠΠΕΧ.

- Την καλημέρα μας και στους κάποιους φίλους της διοίκησης της ΕΠΣΕ και την εμμονή τους, στο να εκθέσουν την περίοδο Παπακωνσταντίνου. Κύριοι άδικα χάνετε τον καιρό σας, αφού τ στοιχεία σας εκθέτουν. Μειώσατε τις παροχές προς τα Σωματεία Μέλη της ΕΠΣΕ και αυτό είναι ολοφάνερο με μια ματιά στους απολογισμούς της κάθε χρονιάς και θα γίνει καλύτερα αντιληπτό με τον απολογισμό του 2020.  Το θέμα είναι απλό. Μια σωστή διοίκηση πρέπει να φροντίζει τα Σωματεία Μέλη της και δεν έχει άλλον τρόπο, από το να επιστρέφει σ΄ αυτά χρήματα. Αν η σημερινή διοίκηση το πετύχει, τότε αυτό θα φανεί, από το όσα θα επιστρέψει στις ομάδες.