Κυριακή 12 Ιουλίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες κι φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα, καλή Κυριακή και να είσθε καλά στην υγεία σας, Να προσέχετε, αν και δεν το βλέπουμε, αφού στις παραλίες ο ένας πάνω στον άλλον είσθε και το ίδιο συμβαίνει κι στους χώρους ....
διασκέδασης και παντού.

- Να το δούμε κι αυτό και τότε σίγουρα, θα πάρουμε τα βουνά. Δυο κουβέντες γράψαμε για τον προπονητή κύριο Κιαπέκο και το θέμα του έχει πάρει διαστάσεις και μάλιστα τεράστιες. Φανταστείτε να ξυπνήσουμε ένα πρωί και να διαβάσουμε ανακοίνωση η οποία θα λέει: "Καλοσωρίζουμε τον Νίκο Κιαπέκο στην οικογένεια της ομάδας μας". Το γράφουμε αυτό γιατί ένα πουλάκι μας είπε πως όλα είναι έτοιμα και απλά περιμένουμε την ανακοίνωση. Πάντως θα είναι πολλοί αυτοί που θα πέσουν από τα σύννεφα. Να δούμε τι θα κάνει ο μπουκαδόρος και η παρέα. Ο δήμαρχος πάντως θα χαρεί και δεν σας κρύβουμε πως θα χαρούμε κι εμείς.

- Πληροφορίες λένε πως ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ Ν. Λαμψάκου θα συνεχίσει με ηρεμία την πορεία του και σιγά σιγά η διοίκηση θα καταφέρει να έχει κοντά στην ομάδα τους πολλούς και το χωριό ενωμένο, κάτι που εδώ και πολλά χρόνια δεν υπάρχει. Αυτό θα είναι και το σωστό.

- Είπαμε να γράφουμε και να ασκούμε κριτική στο ΔΣ της ΕΠΣΕ, αλλά όχι να μιλάμε και για "ψευδή αναδιάρθρωση" αγαπητέ κύριε. Αναδιάρθρωση υπήρξε και δεν το αμφισβητεί κανείς και απλά αυτή προήλθε μετά την παραίτηση Παπαδάκη και στο κάτω κάτω η ΕΠΣΕ σε επόμενο δελτίο τύπου, έκανε αναφορά στην παραίτηση.

- Την καλημέρα μας στον Κώστα και ευχόμαστε να είναι καλά στην υγεία του. Έχουμε μέρες ν΄ ακούσουμε την φωνή του και ανησυχήσαμε, αν και είναι στις συνήθειές του, να "την κάνει" για κάποιες μέρες και ξαφνικά να τον βλέπεις μπροστά σου. Λέτε να έχει θυμώσει κι αυτός για τον φίλο μας τον προπονητή;;;;

- Κυριακή σήμερα και σας αφήνουμε στο δικό σας χαλάρωμα. Εμείς λέμε να πάμε μια βόλτα για καφέ σε μία από τις πλατείες των Ψαχνών, αφού εκεί κατά έναν περίεργο τρόπο, συνδυάζουν τα πάντα. Μπορεί δηλαδή σε μια παρέα ο ένας να πίνει το ποτό του, ο άλλος τον καφέ του κι ο άλλος να τρώει!!! Το τι συζητάνε αφήστε το, γιατί αν το γράψουμε θα μπλέξουμε.