Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

....φαπούλες

- Πάμε γερά και δεν θα λυγίσουμε. Να στείλουμε όμως ένα μήνυμα στον προπονητή ο οποίος κάθε Καλοκαίρι βρίσκει τρόπο και στήνει το παραμάγαζό του με την ανοχή και άδεια του ΔΟΑΠΠΕΧ. Δεν θα μας τρομάξει η παρέα του όσα τηλεφωνήματα κι αν κάνει, όσες ...
απειλές κι αν εκτοξεύσει.

- Φυσικά και μας λυπεί το γεγονός που ο ΔΟΑΠΠΕΧ συνεχίζει και παραχωρεί δωρεάν τις αθλητικές του εγκαταστάσεις σε ιδιώτες για να κερδοσκοπούν σε βάρος των παιδιών. Εκτιμούμε την πρόεδρο κυρία Αϊδίνη, τον αντιπρόεδρο κύριο Ρόγκα, το ΔΣ του ΔΟΑΠΠΕΧ και τον διευθυντή κύριο Γκούνη, αλλά είναι τραγικό, να συνεχίζουν την ίδια πρακτική και να πετούν στα σκουπίδια το "ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ" στο οποίο πίστεψαν χιλιάδες Δημότες και μεταξύ τους κι εμείς.

- Εμάς μας "γράφουν" και καλά κάνουν, αλλά "γράφουν" και τους δημότες; Αν όλα αυτά που γράφουμε είναι ψέματα, τότε ας δώσουν στην δημοσιότητα τις παραχωρήσεις και τους σκοπούς για τους οποίους έγιναν αυτές. Να δώσουν στην δημοσιότητα τους ελέγχους που έκαναν πριν κάνουν τις παραχωρήσεις. Εμείς επιμένουμε στο θέμα και θα επιμείνουμε περισσότερο και προς άλλη κατεύθυνση, αν δεν πάρουμε επίσημες κι έγγραφες απαντήσεις.