Σάββατο 18 Ιουλίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλό Σαββατοκύριακο και να είσθε καλά στην υγεία σας. Προσπαθούμε ειλικρινά "να βάλουμε στον ίσιο δρόμο" κάποιους, αλλά δεν λένε να βάλουν μυαλό με τίποτα. Πάλι τα ίδια, πάλι τα ίδια. Δεν φτάνει ....
που πάλι πιάνουν στο στόμα τους ποδοσφαιριστές  του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ, τώρα θέλουν να γίνουν και προπονητές του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ!!!!!!

- Τελικά βγήκε η απόφαση για την διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και δικαιώθηκαν αυτοί που έλεγν πως κάποιοι άδικα χάνουν τον καιρό τους. Τι έγινε τώρα κύριοι; Μήπως πρέπει να προχωρήσετε σε νέες δηλώσεις και να ζητήσετε και μια συγνώμη;  Ο μπιφτεκάς μήπως πρέπει να μας πει τώρα, ποιους νόμους είχε διαβάσει και έπεσε τόσο έξω; Λοιπόν για να τελειώνουμε. Αν η διοίκηση Καρλατήρα το θελήσει μπορεί να κάνει τις εκλογές τον Ιούνιο του 2021!!!

- Αυτό ο Καρλατήρας και οι συνεργάτες του δεν θα το κάνουν γιατί προτιμούν να έχουν μια εντολή της Γενικής Συνέλευσης και να έχουν θητεία μέχρι τον Ιούνιο του 2023. Τότε που θα έχουν δείξει τι μπορούν να κάνουν για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Μέχρι τώρα απέδειξαν πως μπορούν να τον κρατήσουν ζωντανό, μπορούν να τον έχουν παντού δηλωμένο, μπορούν να έχουν τα βιβλία του και μάλιστα θεωρημένα και νόμιμα, μπορούν να έχουν εξυγιάνει οικονομικά την ομάδα, μπορούν να επαναφέρουν την ομάδα στο προσκήνιο και με αξιοπιστία και άλλα πολλά.

- Γι τον κύριο Γιώργο Τόλια ξαναγράψαμε. Τον σεβόμαστε όσο ελάχιστοι. Εμείς δεν θέλουμε να εκτεθεί και πάλι, επειδή έχει τρέλα με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Κάποιοι οι οποίοι πάντα τον πουλάνε την τελευταία στιγμή, του λέμε πως το ίδιο θα κάνουν και τώρα. Κανείς δεν μπορεί να κερδίσει εκλογές στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ αυτή την περίοδο, για πολλούς λόγους. Ο κυριότερος είναι πως η ομάδα για τουλάχιστον 2 - 3 χρόνια, πρέπει να είναι ήρεμη και να δώσει την μάχη, όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και να έχει δίπλα της, τους πολλούς και όχι τους λίγους. 

- Τα Σαββατοκύριακα είπαμε δεν θα σας κουράζουμε πολύ και πως θα γράφουμε μόνο την "ΚΑΛΗΜΕΡΑ", αλλά σήμερα θα γράψουμε και κάτι παραπάνω, για να σας διασκεδάσουμε και λίγο. Λίγο γιατί από σήμερα και κάθε Παρασκευή και Σάββατο την διασκέδασή σας αναλαμβάνει το "μπουζουκάδικο ΑΝΟΔΟΣ live" στην Γλύφα Χαλκίδας. Για να δούμε ποιοι θα είναι πρώτο τραπέζι πίστα στην πρεμιέρα. Μετά τις 11:30 το ραντεβού εκεί και να είσθε σίγουροι πως θα φύγετε πό εκεί, όταν θα έχει βγει ο ήλιος και θα δείτε πως είναι η ανατολή του στον Ευβοϊκό!!!! Τηλέφωνα 6985085037 και 6977309362. Καλή σας διασκέδαση.

- Το ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1 θα είναι κοντά σας το Σαββατοκύριακο και θα σας μεταφέρει τα όσα θα συμβαίνουν στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας όπου θα διεξαχθεί το διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου, ανδρών Γυναικών. Συντονιστείτε λοιπόν από 17:30 στους 104,1 και θα ακούσετε πολλά.