Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

Συγνώμη κύριοι

Κανένα πρόβλημα δεν έχουμε με παράγοντες του ποδοσφαίρου και μέλη διοικήσεων ομάδων και είναι δικαίωμά μας, το αν θ΄ ασχοληθούμε με τους ίδιους και τις ομάδες τους.
Έχουμε ως αρχή να λέμε τα ίδια όταν είναι μπροστά και τα ίδια όταν δεν είναι. Αυτό δεν αρέσει σε κάποιους αλλά δεν μας ενδιαφέρει. Εμείς δεν είμαστε υπάλληλοι κανενός και δεν μας έχει κανείς στην μισθοδοσία του, για τον απλούστατο λόγο που ξέρουν όλοι. Στο κομμάτι της ενημέρωσης και της επικοινωνίας, δεν θέλουμε να είμαστε ελεγχόμενοι. Θα γράφουμε αλήθειες και θα έχουμε άποψη.
Το συνεργασία ακόμη και με τον διάβολο, αρκεί να έχουμε....
μεροκάματο δεν το δεχόμαστε και το αποδείξαμε.
Αυτοί που άλλα λένε μπροστά μας και άλλα λένε όταν δεν είμαστε μπροστά, έχουν καταλάβει πως δεν πείθουν κανέναν και απλά μεταξύ τους, βρίσκουν μια παρηγοριά κι έναν μικρό χώρο, για να παριστάνουν τους παράγοντες.
Επανήλθαμε στο θέμα, γιατί πό χθες κυκλοφόρησε στην γνωστή πιάτσα κάτι το οποίο μας άρεσε. "Θα μας κάνουν με τον τρόπο τους να προσκυνήσουμε και πως θα μας κερδίσουν".
Το πρώτο ας το ξεχάσουν, γιατί δεν θα γίνει ποτέ και για κανέναν λόγο.
Το δεύτερο δεν το καταλάβαμε. έχουμε κάποιον αγώνα εμείς μ΄ αυτούς και θα μας κερδίσουν;
Αν εννοούν πως θ΄ αποδείξουν πως δεν μας υπολογίζουν, θα πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας, να τους αποδείξουμε το αντίθετο.
Αν αυτό θέλουν, οκ δεχόμαστε την πρόκληση και από σήμερα, ξεκινάμε τον αγώνα για ν΄ αποδείξουμε πως κάνουν λάθος.
Έχουμε κι εμείς εγωισμό και θα στηρίξουμε τους εαυτούς μας.
Μία παράκληση. Κάποιοι στους οποίους έχουμε μια εκτίμηση, ας μείνουν αμέτοχοι σ΄ αυτό το παιχνίδι, γιατί δεν θέλουμε να τους πληγώσουμε.
Οι "κύριοι δάσκαλοι της κωλοτούμπας" θα είναι όλοι μαζί κι εμείς μόνοι μας.
Καλό αγώνα.

ΥΓ. Εμείς παίζουμε πάνω στο τραπέζι και όχι στα μουλωχτά και όχι με πισώπλατα χτυπήματα.

ΤΕΛΟΣ