Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

...φαπούλες

- Ψηλά τα χέρια, μπορούμε να τα σηκώσουμε σε θέματα πολιτικής, αλλά τα πόδια ούτε τα σηκώνουμε, ούτε πέφτουμε στα τέσσερα, για κανέναν και για τίποτα. Όποιος πιστεύει πως τον αδικούμε να βγει ...
δημόσια και να το πει και όχι στο παρασκήνιο.

- Κουράζουμε τους αναγνώστες μας, με το να επαναλαμβάνουμε τα ίδια και τα ίδια, αλλά δεν γουστάρουμε και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να μας κατηγορεί και να λέει για μας σε ότι έχει να κάνει με το αν στηρίξαμε την παράταξη της κυρίας Βάκα και του κυρίου Σπανού.

- Στηρίξαμε και στηρίζουμε και τους δύο και δεν το κάνουμε γιατί έχουμε κάποιο συμφέρον. Δεν ζητήσαμε ποτέ κάποια θέση για δικούς μας ανθρώπους και φυσικά η δήμαρχος και ο Περιφερειάρχης ξέρουν πως δεν κάναμε ποτέ παζάρια γι΄ αυτή την στήριξη.  Να σταματήσουν λοιπόν αυτοί που δεν αντέχουν την κριτική και αυτοί οι οποίοι προσπαθούν για κάποιους λόγους, να καλύπτουν "μαγαζιά και παραμάγαζα".
Εμείς είμαστε φανατικά με αυτά που λέει πάντα η δήμαρχος, αλλά και ο Περιφερειάρχης. Από την Τετάρτη λοιπόν αρχίζουμε το ρεπορτάζ και θα γράφουμε ονόματα και θα περιμένουμε απαντήσεις.