Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

.....σουτάκια

- Δεν θα γράψουμε ποτέ ψέματα, μόνο και μόνο για να έχουμε μια αντιπαράθεση με ανθρώπους τους οποίους στηρίξαμε, αφού πιστέψαμε σε αυτούς. Θα γράφουμε πάντα την αλήθεια και δεν θα παρασυρθούμε από κανέναν και για τίποτα. Εμείς δεν διεκδικούμε την θέση κανενός και δεν έχουμε φιλοδοξίες για να βρεθούμε σε κάποια καρέκλα. Όποιος θέλει και όποιος ....
μπορεί, ας βγει μαζί μας σε δημόσιο διάλογο για να τα πούμε καθαρά και χωρίς υπονοούμενα.

- Σεβόμαστε τα περισσότερα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ κααι γράφουμε τα περισσότερα, γιατί ούτε κουβέντα δεν θέλουμε για τους εκπροσώπους της παράγκας. Αλήθεια τι έχουμε να κρύψουμε από τον πρόεδρο κύριο Ρέτσα; Τι έχουμε να κρύψουμε από τον Γραμματέα κύριο Πίσχινα, τον ταμία κύριο Λάμπρου, τους αντιπροέδρους Τσεκούρα και Αλαφάκη, τον κύριο Παπαδάκη, τον κύριο Ιωσήφ, τον κύριο Καλυβίτη και τον κύριο Κατσαντώνη; Τίποτα απολύτως και ξέρουν την εκτίμησή μας προς το πρόσωπό τους.

- Οι νοσταλγοί της παράγκας οδηγούν τα πράγματα στα άκρα, γιατί έχουν μίσος εναντίον του Παπακωνσταντίνου. Εμείς θα τους "ξεβρακώσουμε" για μία ακόμη φορά και θα το διαπιστώσετε σύντομα.

- Τα λάθη του Παπακωνσταντίνου τα ξέρουμε όλοι, αλλά από το 2017 μπαινοβγαίνει στην ΕΠΣΕ εξ αιτίας της σκευωρίας των εξυγιαντών. Αυτά τα λάθη δεν τ έβλεπε κανείς; Δίπλα του δεν ήταν πάντα ο κ. Ρέτσας; Το ότι ο Παπακωνσταντίνου ήθελε να τα έχει καλά με όλους και το ότι τον πούλησαν ΟΛΟΙ αυτοί που έβαε δίπλα του, δεν είναι μυστικό.

- Αν η σημερινή διοίκηση της ΕΠΣΕ, παρασύρθηκε, παγιδεύτηκε ή οτιδήποτε άλλο, εμείς θα βοηθήσουμε με αλήθειες, ν΄ αλλάξει το σκηνικό και να μην υπάρχει μέλος του ΔΣ που να κάνει τον σταυρό του, ώστε να καταδικασθεί ο Παπακωνσταντίνου και να μην επιστρέψει, έστω και για λίγο δικαιωμένος. Κύριοι υπάρχει και Θεός κι αν δεν φοβόμαστε τους ανθρώπους, να φοβηθούμε την Θεία Δίκη.