Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020

"ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ'"

- Στο κομμάτι της επικοινωνίας, της προπαγάνδας και τα σχετικά, δεν μπορούν να μας την βγούνε τα "καημένα παρατράγουδα" γιατί αυτό το μάθαμε από δασκάλους οι οποίοι ήταν κορυφαίοι και το κάνουμε από 14 χρόνων!!! Τα περίπου 48 χρόνια στο ρεπορτάζ και ...
στο πεζοδρόμιο τα λένε όλα και γι΄ αυτό ας πρόσεχαν.

- Εμείς σεβόμαστε το ίδιο τις γυναίκες και τους άνδρες και δεν το κρύβουμε. Εμείς δεν ψάχνουμε γυναίκες για να τις βάλουμε μπροστά και να κρυβόμαστε στα φουστάνια τους. Εμείς δεν παριστάνουμε τους γκόμενους, μόνο κααι μόνο για να καλύπτουμε τις ερωτικές μας προτιμήσεις. Οι μάγκες σέβονται την οικογένειά τους και φροντίζουν να έχουν πάντα ανοιχτή την αγκαλιά τους γι΄ αυτή και όχι να παρηγορούν ζωντοχήρες ή γυναίκες που είναι σε αδιέξοδα!!!!

- Όσο για τους ανθρώπους του βουλευτή ο οποίος παρέχει άσυλο στα καημένα παρατράγουδα, να ξέρει πως θα έρθουν νωρίτερα οι Εθνικές Εκλογές, από τον ανασχηματισμό που περιμένει για να γίνει υφυπουργός. Περισσότερες ελπίδες έχουν οι άλλοι δύο βουλευτές της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ παρά ο ίδιος.

- Τώρα που θα έρθει ο Μητσοτάκης στην Χαλκίδα για το νοσοκομείο, ας φροντίσει ο βουλευτής να έχει μαζί του τον "μπούκα", γιατί θα είναι χρήσιμες οι φωτογραφίες.